کد خبر: 637256
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۷

مديرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از 106 ميليون دلار صادرات در 11 ماه سال جاري خبر داد و گفت: 33 هزار تن كالا به ارزش 2 هزار و 800 ميليارد دلار در منطقه ارس توليد شده است.

به گزارش «جوان»، محسن خادم عرب باقي در نشست خبري خود گفت: در 11 ماهه سال جاري 106 ميليون دلار صادرات به كشور‌هاي پاكستان، تركيه، آذربايجان، گرجستان، تركمنستان، افغانستان، امارات و آلمان صورت گرفته است كه در كنار آن 1400 دستگاه خودروي پلاك‌شده به كشور وارد شده است. وي ادامه داد: به دنبال نيازسنجي و رصد بازار‌هاي هدف هستيم تا بتوانيم تأثير بسزايي در توليد و صادرات داشته باشيم و از سوي ديگر ميزاني از ارز كشور را از طريق توليد و صادرات تأمين كنيم.

مدير‌عامل سازمان منطقه آزاد ارس در رابطه با واردات خودرو يادآور شد: واردات خودروي امريكايي منع قانوني ندارد و در چند ماه گذشته به شخصه تنها يك دستگاه خودروي امريكايي مشاهده كرده‌ام. وي افزود: به دنبال جذب شركت‌هاي خارجي به خصوص شركت‌هاي توليدي خودرو براي مونتاژ و صادرات به كشور همسايه هستيم و از سوي ديگر توسعه كشاورزي گلخانه‌اي در برنامه‌هاي منطقه آزاد ارس ديده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار