معاون عمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی به لحاظ موقعیت زمین شناختی بر روی کمربند زلزله قرار گرفته است.
منطقه آذربایجان غربی، دکتر هادی بهادری در مراسم بزرگداشت روز مهندس که با حضور اعضای نظام مهندسی خوی برگزار شد، افزود: برای پیشگیری از تهدیدات احتمالی رعایت نکات ایمنی و بویژه مقررات ملی ساختمان در مراحل طراحی و اجرا از اهمیت بالایی برخوردار است که باید جامعه مهندسان استان به این موضوع اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی همچنین بر مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز، جلوگیری از تخلفات در مراحل مختلف ساخت و توجه بیشتر به کیفیت ساخت و مصالح ساختمانی تاکید کرد.
بهادری همچنین به ضرورت تداوم یادگیری و آموزش در این زمینه، اشاره و اظهار کرد: در عصر حاضر دانش بشری با شتاب بسیار چشم گیری در حال پیشرفت و توسعه است و در این شرایط آموزش علوم جدید و روزآمد کردن دانش مهندسی باید در اولویت سازمان نظام مهندسی قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای شهرستان خوی، گفت: شهرستان خوی با قرارگیری در مسیر ترانزیت بین المللی با کشورهای اروپایی از طریق مرز رازی از قابلیتهای بسیاری برای رشد برخوردار است که با توجه به نیازهای منطقه و محدودیتهای اعتباری موجود باید با تجمیع امکانات و مشارکت متخصصان مسیر پیشرفت شهرستان را فراهم کرد.