نايب رئيس فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت، وجود فضاي باز اظهارنظر و نقد در كشور را بسيار مفيد خواند و گفت كه مسئولان بايد با افزايش آستانه تحملشان مشكلي براي منتقدان به صرف بيان نقدشان ايجاد نكنند.
حجتالاسلام حسين سبحانينيا در گفتوگو با ايسنا، وجود فضاي نقد به خصوص نقد سازنده را باعث پيشرفت و تعالي كارها دانست و گفت: با وجود فضاي نقد در كشور عيوب، شناسايي شده و مسئولان در جهت رفع عيوب و نواقص برميآيند. وي ادامه داد: در برابر مفيد بودن نقد سازنده، نقد تخريبي يا كوبنده نيز منفي است اينكه گاهي با انگيزههاي سياسي و بدون ارائه راهحل اظهاراتي در قالب نقد صورت ميگيرد ميتواند عوارضي براي كشور داشته باشد، حتي دستاويزي براي بيگانگان شود. اين عضو هيئت رئيسه مجلس خاطرنشان كرد: در چنين حالتي اگر نقد مثبت و سازنده باشد ميتواند براي كشور مفيد واقع شود چراكه هرچه فضاي نقد سازنده به ارائه راهحلهاي مفيد در حوزههاي مختلف سياسي، اجتماعي و فرهنگي گسترش يابد براي كشور قابل استفاده خواهد بود.
سبحانينيا ادامه داد: در اين شرايط مسئولان بايد آستانه تحمل خود را نسبت به شنيدن نقدهايي كه در سايتهاي مجازي و از تريبونهاي مختلف مطرح ميشود بالا ببرند و بپذيرند در جامعهباز و اسلامي نقد ميتواند مفيد باشد. وي با تأكيد بر اينكه مسئولان نبايد از شنيدن انتقاد ناراحت شوند گفت: نگاه مسئولان به نقد بايد سازنده باشد و خود را ملزم به پاسخگويي بدانند، در چنين شرايطي فضاي پاسخگويي در جامعه به وجود آمده و مسئولان براي رفع نواقص و عيوب و پاسخ به نقدهاي سازنده تلاش ميكنند.
نايب رئيس فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت با تأكيد بر اينكه نقد سازنده ميتواند به پيشرفت امور و رفع ايرادات كمك كند گفت: نقد سازنده باعث ميشود كه مشكلات در بدنه دستگاههاي كشور شناسايي شده و مسئولان براي رفع آن تلاش كنند در چنين شرايطي است كه امور بهتر و مناسبتر در مسيرش پيش ميرود. سبحانينيا با بيان اينكه برخي مسئولان تحملپذيري كمتري نسبت به منتقدان دارند، افزود: بايد فضاي پرسش و پاسخ در كشور آماده شود و مسئولان بپذيرند كه در كنار مسئوليتشان ممكن است نقدهايي نيز به آنها وارد شود چراكه مردم متوليان واقعي امور و صاحبان اصلي انقلابند و ميتوانند از مسئولان سؤال كنند و وظيفه مسئولان پاسخ به نقدها است. وي با تأكيد بر ضرورت افزايش آستانه تحمل مسئولان نسبت به شنيدن نقدها گفت: نبايد به صرف نقادي به دنبال ايجاد مشكل براي افرادي كه نقد ميكنند و دستگاه مربوطه آن بود بلكه بايد به دنبال راهحل بهبود امور رفت، اگر چنين فضايي به وجود آيد كشور پيشرفت كرده و عيوب برطرف ميشود. اين عضو هيئت رئيسه مجلس در پايان گفت: مسئولان وقتي مسئوليتي را ميپذيرند بايد بدانند كه گوش شنوايي براي شنيدن نقدها باشند و به نقدها نيز پاسخ منطقي و درستي بدهند. اين موضوع منوط به افزايش آستانه تحمل مسئولان است.