کد خبر: 629753
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۱
در سطح آقاي جنتي نيست كه براي قوه قضائيه تعيين تكليف كند. ‌ افتخار قوه قضائيه اين است كه در چارچوب قانون و سياست‌هاي كلي نظام عمل مي‌كند و تابع جريانات روزمره سياسي نيست و البته سياست‌زده هم عمل نمي‌كند

سخنگوي قوه قضائيه مي‌گويد: فشاري كه از جانب جريان فتنه و ضدانقلاب به ما وارد مي‌شود نشانه اقتدار و ضابطه‌مند عمل كردن دستگاه‌هاي قضايي است. دادستان كل كشور در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان وزير ارشاد با شبكه الجزيره، پرونده سعيد مرتضوي و پرونده تيراندازي مداح معروف مطالبي را عنوان كرد.

به گزارش فارس، حجت الاسلام محسني اژه‌اي گفت: متأسفانه در جريان پرونده تيراندازي منتسب به يكي از مداحان تهراني رسانه‌ها مطالبي را نوشتند كه عمدتاً درست نبود. وي خطاب به رسانه‌ها گفت: من به شما تأكيد مي‌كنم كه در شرايط اين چنيني اجازه دهيد تحقيقات انجام و پس از مشخص شدن ابعاد مختلف جريان نسبت به آن اطلاع‌رساني شود.

محسني اژه‌اي با اشاره به اينكه امروز يك نسخه كامل پرونده را مورد مطالعه قرار داده است، گفت: اين اتفاق در تاريخ 5 دي امسال رخ داد و بر اساس ساعاتي كه در پرونده ذكر شده اين حادثه پس از نيمه شب رخ داده است. وي گفت: بر اساس اعلام شاكي و مداح معروف مشخص شده سه خودرو در اتوبان شهيد بابايي مسير شرق به غرب در حركت بوده‌اند كه دو تاي آنها 206 و يكي از آنها مزدا بوده است.

وي گفت: شاكي پرونده مدعي شد كه در داخل تونل سبقت مي‌گيرد و اين در حالي است كه پس از اين سبقت خودروي آقاي كريمي براي وي چراغ مي‌زند و اين فرد هم از خط وسط به خط كناري منتقل مي‌شود.

شاكي مي‌گويد پس از اين اقدام صداي چند تير مي‌شنود كه يكي از اين تيرها به خودرو اصابت كرده است. محسني اژه‌اي گفت: پس از اين اتفاق ماشين شاكي و ماشين آقاي كريمي در گوشه اتوبان مي‌ايستند و با يكديگر به واسطه شناختن همديگر احوالپرسي و سپس خداحافظي كرده‌اند.

شاكي ادامه مي‌دهد كه فرداي روز حادثه تني چند از دوستانش به وي مي‌گويند از آنجا كه ماشينت تير خورده نمي‌تواني آن را بفروشي و درست كني به همين دليل شاكي به پليس مراجعه كرد.

محسني اژه‌اي ادامه داد: پس از حضور شاكي در مرجع انتظامي پرونده تكميل شد و از شاكي و همچنين مداح معروف آقاي كريمي تحقيقات انجام ‌شد در حالي كه شاكي مي‌گويد شكايتي ندارد و فقط خسارت ماشينش را مي‌خواهد.

دادستان كل كشور گفت: اين در حالي است كه فردي كه همراه آقاي كريمي بوده مدعي شده كه اسلحه براي وي بوده و اجازه شليك هم داشته است و از اين فرد هم تحقيقاتي به عمل آمده است. اژه‌اي گفت: در حال حاضر هنوز قرار نهايي براي اين پرونده صادر نشده است اما با توجه به تحقيقاتي كه انجام شده به زودي قرار صادر مي‌شود.

سخنگوي قوه قضائيه تصريح كرد: البته برخي از اظهارات شاكي و دو خودروي ديگري كه همراه وي بوده‌اند متفاوت است و در برخي از اظهارنظرها گفته‌اند كه ما آقاي كريمي را مي‌شناختيم و فقط مي‌خواستيم كمي سر به سر وي بگذاريم اما او فكر كرد قصد مزاحمت برايش داريم.

در سطح جنتي نيست كه براي قوه قضائيه تعيين تكليف كند

سخنگوي قوه قضائيه در واكنش به اظهارات وزير فرهنگ و ارشاد در مصاحبه با الجزيره عربي گفت: به تازگي برخي از افراد به صورت جرياني سازمان يافته كه اكثراً در خارج از كشور و از جريان ضدانقلاب و فراري‌هاي فتنه هستند دارند عليه قوه قضائيه فضاسازي كرده‌اند، به اين قوه فشار مي‌آورند و با تحريكاتشان قصد دارند روي افكار عمومي تأثير بگذارند.

محسني اژه‌اي گفت: من مصاحبه‌اي كه مدنظر شماست را امروز مطالعه كردم و نمي‌دانم كه درست ترجمه شده يا خير، ولي مشخص است كه سؤال شبكه الجزيره كاملاً جهت‌دار و تحريك‌كننده عليه قوه قضائيه بوده است و اگر يك مسئول هوشمند در مقابل يك شبكه خارجي قرار بگيرد نبايد علي‌القاعده چنين پاسخي به اين سؤال بدهد.

محسني اژه‌اي گفت: اما بعد از گفتن اين مقدمه بايد بگويم كه من در تماسي كه با آقاي جنتي گرفتم او مدعي شد كه صحبت‌هايش تحريف شده و بايد هرچه سريع‌تر اين موضوع را تكذيب كند و اعتراض شديدي هم به اين شبكه داشته باشد، چراكه اين مصاحبه چهل و چند روز پيش گرفته شده اما در طول اين مدت سه نوبت پخش شده است و كاملاً مشخص است كه الجزيره از پاسخ آقاي جنتي خوشش آمده كه اين مطالب را سه نوبت پخش كرده است.

دادستان كل كشور گفت: اما اگر اين مطلب صحيح باشد و اينها اظهارات آقاي جنتي باشد بايد بگويم كه بيان اين مطلب آن هم در جواب يك شبكه بيگانه سطح قضيه را از سطح يك عنصر سياسي _ مذهبي داراي شصت و چند سال سن پايين آورده و قابل توقع نيست. البته در سطح آقاي جنتي نيست كه براي قوه قضائيه تعيين تكليف كند. وي گفت: افتخار قوه قضائيه اين است كه در چارچوب قانون و سياست‌هاي كلي نظام عمل مي‌كند و تابع جريانات روزمره سياسي نيست و البته سياست‌زده هم عمل نمي‌كند.

اژه‌اي گفت: اين جور كه آقاي جنتي گفته‌است يعني ما بايد قانون را زير پا گذاشته و سليقه‌اي عمل كنيم و اينگونه اظهار‌نظر‌ها سطح ايشان را تنزل مي‌دهد و در حد يك وزير سياسي و فرهنگي نيست.

دادستان كل كشور گفت: به نظر مي‌رسد فشاري كه از جانب جريان فتنه و ضدانقلاب به ما وارد مي‌شود نشانه اقتدار و ضابطه‌مند عمل كردن دستگاه‌هاي قضايي است و اگر قوه قضائيه مثبت عمل نمي‌كرد دليلي نداشت اينها اين همه به ما فشار وارد كنند و اين اقتدار و عملكرد مثبت قوه قضائيه است كه اينها را به واكنش وادار كرده است.

سخنگوي قوه قضائيه همچنين درباره آخرين جزئيات رسيدگي به پرونده بابك زنجاني نيز گفت: پرونده در حال رسيدگي است اما بعيد مي‌دانم فرد جديدي در اين پرونده بازداشت شده باشد.

اژه‌اي همچنين در خصوص اخباري مبني بر ممنوع الخروجي مرتضوي گفت: اين فرد ممنوع الخروج است و برايش احضاريه صادر شده، پرونده همچنان در حال رسيدگي است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار