کد خبر: 627903
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۹
موسویان که پس از چند سال، دو هفته پیش به کشور بازگشته است، تاکید دارد که برای فعالیت سیاسی به ایران نیامده است.
ایسنا: حسین موسویان عضو پیشین تیم مذاکرات هسته‌ای کشورمان در حاشیه مراسم ختم وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره دیدارش با برخی چهره‌های سیاسی در خارج از کشور اظهار کرد: این‌ها شایعه است. من صرفا کار آکادمیک انجام داده‌ام. از همه مقالاتم دفاع و زیر آن را امضا می‌کنم. بقیه بحث‌هایی که مطرح می‌شود به من ارتباطی ندارد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این‌که دیدارهای پنهانی و بعضی توافقات را قبول دارید؟ گفت: هیچ کدام به من ربطی ندارد.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره این‌که تا چه زمانی در ایران حضور خواهد داشت؟ گفت: من آمده‌ام که در ایران بمانم.

عضو پیشین تیم مذاکرات هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این پرسش که درباره مذاکرات هسته‌یی ایران چه موضعی دارید؟ خاطرنشان کرد: من مرتب در این‌باره مقاله نوشته‌ام و سخنرانی کرده‌ام.

وی همچنین با تاکید بر این‌که «در ایران خواهم ماند» گفت: برای کار سیاسی نیامده‌ام، آمده‌ام مادرم را ببینم. خدا می‌داند که برای عیادت از مادرم که حال خوبی ندارد آمده‌ام.

وی در پاسخ به این پرسش که در خصوص تهمت‌هایی که به شما زده شد اقدامی انجام خواهید داد؟ گفت: اشکالی ندارد خداوند آن‌ها را جبران خواهد کرد. 
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
0
0
بفرمایید بازگشتم تا مجددا ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
0
0
پس چی شد می گفتند جاسوسه!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
0
0
آمده ام تا بیشتر ج... هسته ای کنم !!!
سیدرضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
0
0
سلام
شایدبنده خدا درخارج ...!
مهدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
0
0
در تمام مصاحبه های با رادیو و تلوزیونهای خارجی به حق از مواضع جمهوری اسلامی مخصوصا موضوع هسته ای دفاع کرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار