کد خبر: 627612
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶
سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين»:
در واقع حادثه نهم دي ماه باعث مايوس شدن دشمنان شد و آنها متوجه شدند كه هيچ‌گاه نمي‌توانند عليه جمهوري اسلامي ايران اقدامي انجام دهند.

جوان‌آنلاين: حسين نقوي حسيني، سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين» با اشاره به حماسه 9 دي گفت: حماسه 9 دي و حركت خروشان ملت در نهم دي ماه سال 88 سمبل مقاومت ملت ايران مقابل توطئه‌ها و تهديد‌هاي دشمنان عليه نظام جمهوري اسلامي محسوب مي‌شود.


نقوي حسيني افزود: در واقع در آن روز خط بين دوست و دشمن مشخص و شفاف شد و ملت ايران و همه آحاد مردم به صحنه آمدند تا به دشمنان اعلام كنند تا پاي جان از آرمان‌هاي انقلاب و ولايت دفاع مي‌كنند.


وي با بيان اينكه به رغم تلاش دشمنان براي همراه ساختن جوانان با خود، اما نسل دوم و حتي سوم انقلاب بسيار پر شور در صحنه 9 دي حاضر شدند، اظهار داشت: در اين بين حضور جوانان بسيار پرشور بود. جواناني كه نسل دوم و سوم انقلاب محسوب مي‌شدند اما با حضور پرشور خود نشان دادند به آرمان‌هاي انقلاب و ولايت فقيه متعهدند و ولايت فقيه را محور حركت نظام اسلامي مي‌دانند و آن بصيرت و شور و شعور خودشان را  به نمايش گذاشتند و دشمنان را مايوس كردند.


سخنگوس كميسيون امنيت ملي مجلس ادامه داد: در واقع حادثه نهم دي ماه باعث مايوس شدن دشمنان شد و آنها متوجه شدند كه هيچ‌گاه نمي‌توانند عليه جمهوري اسلامي ايران اقدامي انجام دهند. بنابراين ما نهم دي ماه سال 88 را سمبل حركت ملت ايران مقابل دشمن تلقي مي‌كنيم.


وي در پايان اضافه كرد: اگر رسانه‌ها بتوانند ابعاد اين حضور باشكوه جوانان و نوجوانان را در عرصه نهم دي ماه به نمايش بگذارند و آن را حفظ كنند طبيعي است كه مي‌توانند اين شور و نشاط و اين حركت بزرگ ملت به ويژه جوانان را به نسل‌هاي بعد منتقل كنند تا در تاريخ نهضت ملت ايران اين حركت بزرگ ثبت شود. نسل‌هاي آينده بايد بدانند كه چه مقاومت‌هايي و به چه شكلي مقابل توطئه‌هاي دشمن صورت گرفت. 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
رضا
|
UNITED KINGDOM
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
0
1
فتنه دارد در دولت اعتدال دارد جان میگیرد.امیدوارم شاهد نا امنی های دیگر از نوع و جنس دیگری نباشیم.کشور نیاز به آرامش و امنیت دارد البته اگر فتنه و بعضی اصلاح طلب های تندرو بگذارند!
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
0
0
9 دی مربوط به حزب و گروه و دسته ای نیست 9 دی عظمت کل ملت و نشان وفاداری به ولی فقیه بود شاید خیلی از کسانی که در 9 دی شرکت کردند حتی به کروبی ، موسوی و رضایی رای داده بودند اما به محض اینکه قائله بعد از انتخابات شکل گرفت و کسانی که حتی رای نداده بودند پلاکارد رای من کجاست و یا رای مرا پس دهید را در دست گرفتند و مشخص شد که موضع آنها انتخابات نیست و ضدیت با اصل نظام است از خانه بیرون زدند و عرصه 9 دی را بوجود آوردند
قائله پس از انتخابات یک نکته بسیار مثبت بوجود آورد می گویند : عدو سبب خیر شود
پس از این قائله دنیای غرب فهمید که ستون های این نظام اینقدر محکم است که به هیچ باد و طوفانی تکان بخور نیست و یکی از مواردی که سبب شد غرب در مسئله هسته ای کنار بیاید همین بود که فکر تغییر نظام را باید از کله پوک خیلی ها خارج کرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار