کد خبر: 625788
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۲
فرمانده كل سپاه در كنگره بزرگداشت شهداي جهاد علمي:
عزت، اقتدار و عظمت امروز ايران مديون خون شهدا در عرصه‌هاي مختلف جهادي دفاع امنيت و جهاد علمي است
كنگره شهداي جهاد علمي روز پنج‌شنبه در سالن همايش‌هاي صداوسيما برگزار شد و طي آن فرمانده سپاه پاسداران، رئيس سازمان بسيج و رئيس سازمان انرژي اتمي ايران به سخنراني پرداختند. سرلشكر جعفري در حاشيه اين كنگره تأكيد كرد: ‌آنچه باعث شده دشمنان ما سر ميز مذاكره بنشينند، توانمندي دفاعي ملت ايران است كه اميدواريم از آن پاسداري شود.

   توصيه به دولت يازدهم
سردار سرلشكر محمدعلي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران در اين كنگره طي سخنان كوتاهي گفت: عزت، اقتدار و عظمت امروز ايران مديون خون شهدا در عرصه‌هاي مختلف جهادي دفاع امنيت و جهاد علمي است. فرمانده كل سپاه با اشاره به عرصه‌هاي مورد نياز جهادي در رده‌هاي مختلف انقلاب تصريح كرد: در دهه اول، موضوع امنيت، دفاع و ايثارگري در اولويت بود و پس از آن جهاد در عرصه‌هاي علمي و سياسي مورد نياز است و امروز جهاد علمي مدنظر رهبري در دهه چهارم انقلاب در رأس نيازها قرار دارد.
سرلشكر جعفري با تجليل از جايگاه شهداي جهاد علمي آنان را از اساتيد انقلابي در عرصه جهاد خواند و افزود: بايد بدانيم عزت و اقتدار انقلاب عزيز حاصل دو مؤلفه جهاد در راه خدا و صبر و استقامت در راه حق است. مردم ما صبر و استقامت را در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و سياسي تحمل كرده‌اند و دانشمندان علمي و جهادگران اين عرصه نيز با حركت جهادي علمي اين راه مقدس را حمايت مي‌كنند.
فرمانده كل سپاه ادامه داد: به رئيس دولت، دولتمردان و تيم مذاكره‌كننده توصيه مي‌كنيم از خون شهيدان پاسداري كنند. سرلشكرجعفري اضافه كرد: درست است كه امروز بر اساس نرمش قهرمانانه مطرح شده از سوي رهبري مجوز مذاكره داده شده و تاكنون از اصول عدول نشده ولي وقتي قرار است مذاكره به نتيجه برسد، عزت مردم ايران بايد حفظ شود.
وي با بيان اينكه ممكن است برخي نرمش‌ها برخلاف پايداري و مقاومت باشد، اظهار داشت: بايد به اصول و خط قرمز تعيين شده در اين راه توجه كنيم. در ادامه اين مذاكرات چيزي كه بايد دغدغه باشد، پايداري در خط مقاومت و حفظ خون شهداست.
 
  اطلاعات دشمنان از محل نگهداري موشك‌هاي ما واقعي نيست
سرلشكر جعفري همچنين در حاشيه اين مراسم در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقتدار ايران در زمينه‌هاي مختلف گفت: ‌امروز موضوع موشكي و توان هسته‌اي صلح‌آميز ملت ايران، در راستاي اقتدار ملت ايران است. وي توان نظامي ايران را مرتبط با مذاكرات هسته‌اي دانست و افزود: بدون ترديد مي‌توان گفت كه امروز يكي از مؤلفه‌هاي بازدارنده در برابر دشمن توان مختلف دفاعي ما به ويژه توان موشكي است كه شهيد طهراني‌مقدم جان خود را در اين زمينه فدا كرد تا توان موشكي ما به گونه‌اي تأمين شود كه بازدارنده باشد. فرمانده كل سپاه با بيان اينكه ممكن است از همه كساني كه در كشور هستند به دليل عدم‌آگاهي برداشت‌هاي مختلفي از توان نظامي ايران داشته باشند، تصريح كرد: امروز توان ما در ابعاد موشكي بسيار بالاست و روش‌هايي كه موشك‌هايمان را نگهداري و شليك مي‌كنيم شبيه روش‌هاي ناهمترازي است كه حزب‌الله در جنگ 33 روزه به كار برد و ما نيز با همين روش‌هاي نامتقارن توانمندي‌هاي استراتژيك خود را نگهداري مي‌كنيم.
سرلشكر جعفري با بيان اينكه اطلاعات دشمنان از محل نگهداري موشك‌هاي ما واقعي نيست، تصريح كرد: آنها شايد محل‌هاي اوليه نگهداري موشك‌ها را مي‌دانند ولي محل‌هاي نگهداري موشك‌ها مخفي بوده و روش‌هاي شليك اين موشك‌ها در سراسر كشور گسترده شده است. دشمن با هزاران بمب نيز نمي‌تواند مانع از شليك موشك‌هاي ما شود. فرمانده كل سپاه اظهار داشت: ‌آنچه باعث شده دشمنان ما سر ميز مذاكره بنشينند، توانمندي دفاعي ملت ايران است كه اميدواريم از آن پاسداري شود. جعفري در پاسخ به سؤال ديگري در مورد توانمندي نيروهاي مسلح ايران در زمينه تكنولوژي پهپاد گفت: آخرين دستاورد ما در اين زمينه پهپادي است كه توان پرواز تا 30ساعت را دارد و موتورهايي با سرعت مي‌توانند بُرد آن را بالا ببرند، اخيراً نيز توانمندي نصب بمب و موشك هدايت‌شونده و نقطه‌زن را به دست آورده‌ايم و در واقع اين در رديف تكنولوژي برتر در اين زمينه است. وي در پايان با اشاره به پهپاد RQ170 به غنيمت گرفته شده از امريكا اشاره كرد: مهندسي معكوس RQ170 مراحل آخر تحقيقات خود را طي مي‌كند و اميدواريم بتوانيم در آينده‌اي نزديك آن را عملياتي كنيم.

   برخي برآوردهاي دوستان از توان نظامي ايران ناشي‌گري سياسي بود
سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين نيز در اين كنگره، پيرامون دشمني امريكا و ترور دانشمندان هسته‌اي كشورمان توسط آنان گفت: دشمن وانمود مي‌كند كه اين ترور‌ها و جنايت‌ها با انگيزه مقابله با دستيابي جمهوري اسلامي به سلاح هسته‌اي است، در حالي كه اين سخن تنها يك ادعاست. همه اطلاعاتي كه در مقابله دشمن با پيشرفت علمي جمهوري اسلامي وجود دارد نشان مي‌دهد اين جنايت‌هاي دشمن براي كاهش قدرت تسليحاتي ما نيست. رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: برخلاف تصور برخي از دوستان كه برآورد نادرستي از قدرت تسليحاتي جمهوري اسلامي ارائه دادند، بايد بگويم قدرتي كه جمهوري اسلامي دارد براي دشمنان قابل تصور نيست، البته اين برآورد دوستان كار درستي نبود و يك ناشي‌گري سياسي بود، انسان حتي اگر ضعيف هم باشد و امكاناتي نداشته باشد در مذاكره بايد خودش را مقتدر نشان دهد، چه رسد به اينكه مقتدر به معناي واقعي نيز باشد.
سردار نقدي در ادامه تأكيد كرد: بنده به امريكا مي‌گويم كه اگر دست از پا خطا كنند، كار به بسيجي‌ها نخواهد رسيد و همان نيروهاي مسلح رسمي ما امريكا را تسليم خواهند كرد. وي در ادامه خاطرنشان كرد: هيچ كس نسبت به وضعيت كشور برآورد غلط نكند و دشمن را خوشحال نكند، البته دشمن از توان نظامي ما آگاهي دارد. امريكا نمي‌تواند حتي به يك كشور دست سوم حمله كند، چه رسد به ايران، هر چند اين ادعا را دارد كه گزينه نظامي روي ميز است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تبيين چرايي جنگ علمي دشمن با جمهوري اسلامي گفت: دشمن بدين خاطر به جنگ علمي عليه ما روي آورده چراكه علم قدرت‌آفرين است و ما را از آنان بي‌نياز مي‌كند. امام (ره) فرموده‌اند كسي كه علم ندارد بايد تابع قدرت ديگران باشد. سردار نقدي افزود: ما آشفته كردن فضاي دانشگاه توسط دشمن را در فتنه‌هاي 78 و 88 مشاهده كرديم. آنان نمي‌خواهند ما در دانشگاه‌ها فضاي آرامي داشته باشيم و دشمن در حقيقت سياست‌زدگي فضاي دانشگاه را دنبال مي‌كند، البته ما معتقديم دانشگاه بايد نشاط سياسي داشته باشد اما نبايد جولانگاه جريانات سياسي شود. سردار نقدي با اشاره به ترور دانشمندان هسته‌اي گفت: اين اقدام جبهه استكبار دشمني آنان را عليه پيشرفت علمي ما آشكار كرد و اين ترورها نقاب را از چهره مدعيان حقوق بشر برداشت. رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به وظيفه دانشگاهيان در ادامه راه گفت: جوانان ما براي اينكه راه نيمه‌تمام شهداي جهاد علمي را به پايان برسانند، بايد پايمردي در عرصه جهاد علمي را داشته باشند تا ايران اسلامي به مرجعيت علمي جهان برسد.
 
  عزت ما در مذاكره مديون شهداي هسته‌اي است
علي‌اكبر صالحي در كنگره شهداي علمي كشور ابراز داشت: در همه عرصه‌ها از جمله عرصه هسته‌اي رهبر معظم انقلاب به زيبايي توانستند ما را از گردنه‌هاي مختلفي كه روبه‌رويمان وجود داشت به خوبي عبور دهند. صالحي افزود: بعد از صحبتي كه سردار عزيز نقدي فرمودند احساس كردم كه بنده بايد در راستاي صحبت‌هاي ايشان عرض بدارم خداوند هيچ قومي را عوض نمي‌كند مگر اينكه خودشان بخواهند از درون تغيير كنند. بايد بدانيم كه اگر ملتي اراده كند حيات طيبه‌اي داشته باشد، بدون شك دست تقدير همراه آنان خواهد شد.
وي در ادامه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا گفت: ياد و خاطره شهداي عزيز و به ويژه ياد شهداي علمي را به پا مي‌داريم. اين شهيدان كه ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند، آمدند و اين مباني قرآني را جا انداختند كه اكنون ما عزتمندانه و قدرتمندانه در عرصه بين‌المللي در برابر قدرت‌هاي بزرگ جهان و عضو شوراي امنيت تحت عنوان 1+5 مي‌نشينيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار