کد خبر: 623204
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۷
در ادامه سلسله تخريب‌هاي معنادار باغات و فضاي سبزشمال پايتخت صورت گرفت
يكي از رويه‌هاي تخريبي كه درد و سه سال اخير به جان فضاي سبز و باغ‌هاي تهران، خصوصاً در شمال تهران افتاده، توسط زمين‌خواران و مافياي زمين و مسكن صورت گرفته است.

يكي از رويه‌هاي تخريبي كه درد و سه سال اخير به جان فضاي سبز و باغ‌هاي تهران، خصوصاً در شمال تهران افتاده، توسط زمين‌خواران و مافياي زمين و مسكن صورت گرفته است. تا جايي كه در چند روز گذشته دفتر مقام معظم رهبري در نامه‌اي خطاب به استانداري تهران معضل زمين‌خواري در شمال تهران را گوشزد كرد و پيگيري اين موضوع را خواستار شد.

نابودي فضاي سبز خيابان شريعتي و قطع درختان خيابان ولي‌عصر(عج)، يا پيشتر از آن قلع و قمع 100 درخت سرسبز در دركه تهران را از ياد نبرده‌ايم كه هفته گذشته، درست پس از نامه هشدار دفتر رهبري به استانداري، خبر اجتناب‌ناپذير نابودي و تخريب باغي تاريخي موسوم به قطع درختان «باغ معنوي» جمشيديه در رأس خبرهاي حوزه محيط زيست قرار گرفت و امروز هم تخريب « باغ حكمت لواسان » ، به بهانه تفكيك پلاك، به اين زنجيره سياه و پروژه مافيايي طمعكارانه اضافه شد. به گونه‌اي كه چندي پيش بسيج دانشجويي تعدادي از دانشگاه‌هاي تهران در نامه‌اي به مدير ستاد اجراي فرمان امام(ره) نسبت به تفكيك غيرقانوني و تخريب باغ 18 هزار متري حكمت در منطقه لواسان اعتراض كرد.

در حالي كه در پي اعتراض‌هاي اخير بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران به تفكيك غيرقانوني و تخريب باغ حكمت در لواسان توسط ستاد اجراي فرمان امام (ره) اين ستاد تفكيك باغ مزبور را قانوني و براساس تأييد كميسيون ماده 5 عنوان كرد، اما اداره كل راه و شهرسازي استان تهران تفكيك باغ حكمت لواسان را مغاير با طرح جامع شهر لواسان دانست و اعلام كرد سابقه‌اي از طرح موضوع پلاك 9/19 (باغ حكمت) در كميسيون ماده 5 در دبيرخانه كميسيون موجود نيست.

در اين نامه سرگشاده به تأكيد مقام معظم رهبري در روز درختكاري سال گذشته بر حفظ فضاي سبز شهري و باغات داخل شهر توسط تمام دستگاه‌هاي مرتبط و همكاري قواي سه‌گانه براي جلوگيري از تخريب فضاي سبز اشاره شده بود و به مدير ستاد اجراي فرمان امام (ره) مكاتباتي كه بسيج دانشگاه تهران ارديبهشت ماه سال جاري در خصوص تفكيك غيرقانوني و تخريب باغ 18 هزار متري حكمت در لواسان با اين ستاد داشت و همچنين عدم اجراي اقدامي در اين ستاد مبني بر جلوگيري از ساخت و ساز بر اساس بازديد‌هاي گروهي از اعضاي بسيج دانشگاه تهران به همراه نماينده‌اي از يكي از دستگاه‌هاي نظارتي يادآوري شد.

در بخش ديگري از اين نامه با وجود تأكيدات مقام معظم رهبري بر قانون‌گرايي و تأكيد مكرر ايشان بر حفاظت از باغات داخل شهر‌ها از اينكه دستگاه مذكور از تخريب اين باغ جلوگيري نكرده و نسبت به اعتراض افكار عمومي در صدا وسيما و رسانه‌ها و همچنين اعتراض بسيج دانشجويي بي‌اعتنا بوده، انتقاد شده بود.

در اين نامه همچنين بسيج دانشجويي دانشگاه تهران، صنعتي شريف، دانشگاه صنعتي اميركبير، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي و دانشگاه امام صادق(ع) بر ضرورت صدور دستور سريع بازگشت اين باغ به وضعيت قبلي و احياي آن توسط مدير ستاد اجراي فرمان امام(ره) تأكيد و توصيه شده بود.

همچنين لازم به ذكر است كه در 25 مهرماه نيز برنامه تلويزيوني ثريا در مستندي به نام «از نفس افتاده» گزارشي از مطالبات رهبري در رابطه با تغيير كاربري‌ها و تخريب باغات پخش كرد كه در آن به تخريب باغات لواسان از جمله باغ حكمت اشاره شده بود.

از آنجايي كه بين مستندات موجود و ادعا‌هاي مسئولان ستاد اجراي فرمان امام(ره) در مورد اين باغ تناقض وجود دارد، بنابراين لازم است مسئولان منابع طبيعي، شهرداري و قوه قضائيه با بررسي اين موضوع در راستاي روشن‌شدن ماجرا و شفاف‌سازي براي افكار عمومي پيش از آنكه ساخت و ساز‌ها در اين باغ تكميل شود و ديگر كاري از دست كسي بر نيايد، اقدام كنند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
بسم الله
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
0
0
حال که باغ را قانونی یا غیر قانونی تفکیک و مجوز صادر نموده اند و..... ولی شهردار وقت چرا از ساخت و ساز غیرمجاز در این باغ جلوگیری نمی کن از جمله آدرس : باغ حکمت خیابان معلم کوچه دانش 2/3 ملک آقای .... (تابلو دارد) اسکلت زرد رنگ که اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز بیش از مجوز صادره که 150 متر در هرطبقه می باشد در یکماه اخیر نموده و شهرداری لواسان چشمش را بست و ایشان هم به خلاف خود ادامه میدهد و پرونده نامبرده هم در حال حاضر در کمیسیون ماده صد شهرداری لواسان مطرح می باشد که اگر نجنبید با یک جریمه خیلی کم موضوع مبرای همیشه مختومه می شود و......
و.....
.ووووو
در صورت نیاز اطلاعات بیشتری در اختیار قرار میدهم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار