کد خبر: 621924
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۶

رئيس ستاد ديه كشور اعلام كرد: بيش از 2 هزار زنداني مهريه در زندان‌هاي كشور به سر مي‌برند كه قادر به پرداخت 110 سكه براي آزادي خود نيستند.

به گزارش «جوان»، اسدالله جولايي، صبح دوشنبه در نشست خبري با بيان اينكه در 24 سال گذشته تاكنون 75 هزار زنداني جرائم غير عمد با كمك ستاد ديه كشور و حمايت خيرين از بند آزاد شده‌اند، گفت: در سال 91، 9 هزار و 200 زنداني با كمك خيرين و ستاد ديه آزاد شده كه مبلغ بدهي آنها حدود 900 ميليارد تومان بود.

جولايي تعداد زندانيان مهريه در كشور را 2 هزار نفر، زندانيان نفقه 350 نفر، زندانيان چك و سفته 4 هزار و 400 نفر و زندانيان ديه را هزار و 250 نفر اعلام كرد و گفت: بر اساس قانون جديد، زندانيان مهريه‌اي كه در زندان به سر مي‌برند بايد حداقل 110 سكه پرداخت كنند در حالي كه همين تعداد را هم ندارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار