کد خبر: 621066
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱
پرونده در پرونده يك اتهام سنگين
حرف‌هايي كه دايي در مورد قهرماني زد، حرف‌هاي تكان‌دهنده‌اي بود. حرف‌هايي كه نگاه‌ها را به جامعه داوري بدبين كرد
دنيا حيدري
حرف‌هايي كه دايي در مورد قهرماني زد، حرف‌هاي تكان‌دهنده‌اي بود. حرف‌هايي كه نگاه‌ها را به جامعه داوري بدبين كرد. حرف‌هايي كه البته همان اندازه كه مي‌توانست درست باشد، مي‌توانست اشتباه هم باشد. اما روند اين ماجرا طوري پيش رفت كه با آبروي افراد بازي شد. به طوري كه خيلي‌ها معتقد بودند اگر حرف‌هاي دايي كاملاً درست باشد باز هم او نبايد آنها را به آن شكل و علني مطرح مي‌كرد. چرا كه اين درواقع قصاص قبل از جنايت يا قصاص قبل از اثبات جنايت بود.
اما با گذشت زمان سردرگمي در اين پرونده بيشتر و بيشتر هم شد. به طوري كه ديگر حتي نمي‌شد روي هيچ فرضيه احتمالي به اينكه چه كسي راست مي‌گويد و چه كسي راست نمي‌گويد رسيد.
اما اين تنها يك بعد ماجرا بود. بعد از اتفاقات رخ داده، تمام داوري‌هاي يك نفر زير ذره بين رفت. حالا براي هر سوت اشتباه يا هر خطايي كه گرفته شده يا نشده بود‌، يك داستان وجود داشت. ضمن اينكه رفتار و گفتار ضد و نقيض خود اين فرد كه كسي جز قهرماني نبود هم مزيد بر علت اين بدبيني شده بود. چراكه او هر چه بيشتر از خودش دفاع مي‌كرد، بيشتر در مظان اتهام قرار مي‌گرفت. اما هر چه كه بود، همه داوري را كه به گفته دايي به سوي سپاهان غش كرده بود مقصر مي‌دانستند. چراكه بعد از حرف‌هاي دايي، افشاگري‌هاي ديگري هم شد كه باز هم به اين داور برمي‌گشت و تقريباً همه به محروم شدن او و پايان داوري‌اش مطمئن بودند.
اما برخلاف آنچه تصور مي‌شد، چند روز قبل، خبري روي خروجي برخي سايت‌ها قرار گرفت كه باعث تعجب خيلي‌ها شد. خبري كه البته به نظر مي‌رسيد گمانه زني بيش نباشد. اما هر چه بود، حكايت از تبرئه شدن قهرماني و محروميت دايي داشت.
اين را مي‌شد از صحبت‌هاي آيت‌الهي هم فهميد. او تلويحاً از بي‌گناه بودن قهرماني گفته بود و بارها تأكيد كرده بود كه جامعه داوري پاك است. مسئله‌اي كه البته شكي در آن وجود نداشت و همان زمان هم اگر ادعايي شده بود، در خصوص عده‌اي خاص بود نه كل جامعه داوري.
چند روز بعد از آنكه زمزمه‌هايي در خصوص بسته شدن پرونده قهرماني و بي‌گناه بودن او در اين ماجرا شنيده مي‌شد، آيت‌الهي يك بار ديگر در مصاحبه اش، به اين مسئله تأكيد كرد كه دليل محكمه پسندي در پرونده قهرماني براي متهم بودن او وجود ندارد: «پرونده قهرماني و ساير اتهام‌هايي كه به برخي داوران زده شده بود حداكثر ظرف امروز يا فردا بسته مي‌شود و اگر نياز باشد در برخي موارد كميته انضباطي نظر بدهد، ما پرونده را به اين كميته هم ارجاع مي‌دهيم. بنده امروز مطالعه نهايي اين پرونده را انجام مي‌دهم و پيش‌بيني مي‌كنم و اميدوارم بتوانيم تا شنبه نتيجه را اعلام كنيم. تا الان هيچ تخلف خاصي در اين پرونده مشاهده نكرديم. بارها تأكيد كردم كه جامعه داوري ما پاك است. فساد فوتبال نسبت به بخش‌ها و ساير صنوف، بسيار كمتر است اما چون در ورزش نوك تيز تمامي رسانه‌ها در آن وجود دارد، هرچه كه هست را برجسته‌ نشان مي‌دهد در حالي كه خيلي از اتفاقات با همه سروصدايي كه دارد، مشكل خاصي ندارد. ما اميدواريم همه افراد مورد اتهام تبرئه شوند. تا رسيدگي‌ها در همين يكي دو روز كامل نشود نمي‌توان صحبتي در اين باره داشت هر چند گزارش‌ها و مراحل تحقيق ما در اين پرونده تكميل شده است. جامعه داوري ما پاك و شريف است و بايد همه كمك كنيم اگر مشكلاتي هم در حاشيه كار وجود دارد، جمع شود.»
بعد از اظهارات نايب رئيس اول فدراسيون كه طبق شنيده‌هاي قبلي تلويحاً خبر از تبرئه شدن قهرماني مي‌داد، قهرماني در مصاحبه‌اي به فارس مي‌گويد كه زندگي‌اش به حالت عادي بازگشته و اميدوار است حاجتش را در تاسوعا، عاشورا بگيرد و اين روزها آرامش داشته باشد.»
اما بعد ديگر ماجرا اين است كه اگر قهرماني تبرئه شود، يعني دايي تبرئه نمي‌شود. يعني همان حكمي كه گفته مي‌شد بيست و چند روز قبل صادر شده اما اعلام نشده است.
اين يعني اتهاماتي كه دايي به قهرماني زده بي‌پايه و اساس است. اين در حالي است كه نخواهيم هيچ شك يا فرضيه‌اي در خصوص نحوه بررسي پرونده قهرماني داشته باشيم. پرونده‌اي كه عليپور از مدارك محكمه پسند در آن خبر مي‌داد و حالا آيت‌الهي چيز ديگري مي‌گويد.
اما آنچه مسلم است، اين داور در صورت اثبات بي‌گناهي‌اش، اعاده حيثيت مي‌كند و مي‌تواند باعث بازگشايي پرونده‌اي جديد باشد. البته ذهن مشوش مردم هم كه در اين مدت سردر گم بود، يك سوي ديگر ماجراست كه البته حتماً به آن خيلي هم توجه نمي‌شود و به راحتي از كنار آن گذشته مي‌شود.  با اين وجود اگر ادعاهاي دايي بي‌پايه و اساس بوده، بايد برخوردي جدي با او بشود تا بعد از اين ديگر كسي به خودش اجازه ندهد هرآنچه را كه به ذهنش مي‌رسد به زبان آورده و با آبروي افراد بازي و اذهان عمومي را هم مشوش كند.
ادعاهايي كه دايي در خصوص قضاوت‌هاي قهرماني كرده، چيزي نيست كه با حكم تبرئه كميته بررسي تخلفات از ذهن مردم پاك شود. اين مسئله از آن جهت اهميت فراوان دارد كه علاوه بر ريخته شدن آبروي يك نفر، با احساسات و عواطف مردم هم بازي شده است و مقصران اين ماجرا بايد پاسخگوي اين مسئله باشند؛ مسئله‌اي كه حالا فقط شامل حال قهرماني يا كميته داوران نمي‌شود و مردم نيز در آن محق هستند!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار