کد خبر: 620842
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۸
رقابت‌هاي واليبال قهرمانان قاره‌ها
رقابت‌های واليبال قهرمانان قاره‌ها با شركت شش تیم ایران، برزیل، ایتالیا، روسیه، امریكا و ژاپن از 28 آبان تا سوم آذر در توكیو برگزار می‌شود
وحید صابری
رقابت‌های واليبال قهرمانان قاره‌ها با شركت شش تیم ایران، برزیل، ایتالیا، روسیه، امریكا و ژاپن از 28 آبان تا سوم آذر در توكیو برگزار می‌شود، به همين منظور سایت فدراسیون جهانی والیبال به بررسي تيم هاي شركت كننده در اين رقابت‌ها از جمله ايران پرداخته است.
دراين گزارش آمده: ایران كه رتبه 12 رنكینگ جهانی را در اختیار دارد در تلاش برای نام آوری و شگفتی آفرینی در این رقابت‌ها است. این تیم كه در اولین حضور خود در لیگ جهانی  با كسب جایگاه نهم شگفتی‌ساز شد با ولاسكو برای ورود به این مسابقات برنامه منظمی را پیگیری كرده كه پیروزی و قهرمانی در مسابقات آسیایی از جمله مهمترین آنها است. اين گزارش در ادامه به رده‌بندي تيم‌هاي حاضر پرداخته است: روسیه، با كسب 68 مدال از مسابقات مختلف جهانی، المپیك و قاره‌ای پرافتخارترین تیم حاضر در جام قهرمانان است. از سویی برزیل را با سه طلا و دو نقره از پنج دوره برگزار شده جام قهرمانان قاره‌ها به عنوان پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها نیز معرفی می‌كند.
در این رده‌بندی ایتالیا هم در جای سوم قرار گرفته است. تيم ملي واليبال كشورمان در اين بررسي در جايگاه ششم قرار دارد. اين در حالي است كه ايران تاكنون هیچ مدالی از پیكارهای مختلف جهانی و المپیك كسب نكرده و تنها چهار مدال (دوطلا، یك نقره، یك برنز) از حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا را در كارنامه خود دارد .
معروف تاثیرگذارترین و موسوی ستاره ایرانی
در ادامه اين گزارش ملي‌پوشان واليبال ايران زير ذره‌بين قرار گرفته‌اند. «حمزه زرینی» با 190 بازی ملی، میدان دیده‌ترین و به نوعی باتجربه‌ترین بازیكن ایران محسوب می‌شود كه در میان 10 بازیكن باتجربه جام قهرمانان رده هفتم را در اختیار داشته و در دوره گذشته این جام نیز به عنوان یك بازیكن مطمئن در زمین ایران عمل كرده و در رده سوم بهترین اسپكرها و چهارم بازیكنان امتیازآور جام قهرمانان جای گرفته است . همچنين سعید معروف به عنوان پاسور و تاثیرگذارترین بازیكن ایران لقب گرفته است. سید محمد موسوي كه ستاره تیم ملی ایران است و سال‌هاست به عنوان بهترین مدافعین روی تور شناخته شده  در مرحله بین قاره‌ای لیگ جهانی امسال نیز موفق شد عنوان بهترین مدافع جهان را به دست آورد .
در بررسي صورت گرفته در سايت فيبا تنها تيم آسيايي كه بالاتر از ايران قرار گرفته تيم ملي ژاپن است  كه عنوان پنجمین تیم رده‌بندی پرافتخارهای حاضر در جام قهرمانان قاره ها را به خود اختصاص داده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار