کد خبر: 620104
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۵
بر اساس گزارش سالانه مجمع جهاني اقتصاد اعلام شد
بر اساس اطلاعات شاخص رقابت‌پذيري جهاني (GCI)، منتشر شده در گزارش سالانه مجمع جهاني اقتصاد، مصر به علت بي‌ثباتي سياسي در رتبه‌بندي شاخص رقابت جهاني در ميان 145 كشور جهان از رتبه 107به رتبه 118 سقوط كرد.
بر اساس اطلاعات شاخص رقابت‌پذيري جهاني (GCI)، منتشر شده در گزارش سالانه مجمع جهاني اقتصاد، مصر به علت بي‌ثباتي سياسي در رتبه‌بندي شاخص رقابت جهاني در ميان 145 كشور جهان از رتبه 107به رتبه 118 سقوط كرد.
به گزارش فارس به نقل از ايجپت اينديپندنت، بر اساس اطلاعات شاخص رقابت‌پذيري جهاني (GCI)، منتشر شده در گزارش سالانه مجمع جهاني اقتصاد، كشور مصر به علت بي‌ثباتي سياسي در رتبه‌بندي شاخص رقابت جهاني در ميان 145 كشور جهان از رتبه 107 به رتبه 118 سقوط كرد.
اين گزارش سقوط رتبه مصر را در ارتباط با تحولات دامنه‌دار ناشي از نا‌آرامي‌هاي سياسي ارزيابي كرده است.
اين گزارش مي‌افزايد: بدتر شدن وضعيت امنيتي و بي‌ثباتي سياسي پايدار در مصر موجب تضعيف رقابت‌پذيري و رشد بالقوه مصر در پيشرفت رو به جلو است.
يوسري الازاباوي محقق و كارشناس اقتصادي مركز مطالعات استراتژيك اهرام، با قبول اين مسئله گفت: هر دو مورد عدم امنيت و ثبات سياسي به عنوان دو عامل اصلي موجب بي‌ثباتي اقتصادي و عدم تمايل به سرمايه‌گذاري شده است.
آمار نشان‌دهنده اين است از رشد 22 درصدي توليد ناخالص داخلي پيش‌بيني شده تنها 8/13 درصد تحقق يافته است.
الازاباوي افزود: هيچ طرح روشن اقتصادي از سوي دولت موقت يا دولت مرسي انجام نشده است.
اين گزارش برپايه عملكرد اقتصادي مصر در 3 بخش؛ افزايش بهره‌وري، نوآوري و شاخص‌هاي مهارتي تشكيل شده است.
رتبه مصر در 4 سال گذشته همواره در حال سقوط بوده است، مصر در سال 2010_2009 رتبه 70 را در ميان 133 كشور جهان از آن خود كرده بود، ولي در سال بعد به رتبه 81 در ميان 139 كشور سقوط كرد.  اين روند با كاهش مجدد رتبه اين كشور از 81 به 94 در ميان 142 كشور جهان در سال 2012 ـ 2011 ادامه يافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار