کد خبر: 619857
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۹
رئیس سازمان بسیج مستصعفین
رئیس سازمان بسیج مستصعفین در پنجاهمین سالگرد شهید طیب حاج رضایی گفت: جوانمردی و مردانگی طیب زبانزد خاص و عام بود
سردار محمد رضا نقدی روز سه شنبه در آئین پنجاهمین سالگرد شهیدان طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی که با حضور اصناف، مقامات لشکری و کشوری و هیئات مذهبی شهرری و حومه در مصلای بزرگ حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد در بیان ویژگی های شخصیتی این شهیدان گفت: این دو شهید والامقام ارادت ویژه ای به مرجعیت داشتند.

وی افزود: روح غیرتمندی و جوانمردی طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی همواره زبانزد خاص و عام بود و جوهر وجودشان مملو از مردانگی و ایثار بود.

رئیس سازمان بسیج مستصعفین، عشق به امام حسین (ع)، دفاع از مظلوم و اطاعت از مرجعیت را از ویژگی های بارز شخصیتی شهید طیب حاج رضایی ذکر کرد و گفت: شهید طیب حاج رضایی همواره توجه ویژه ای به آقا ابا عبدالله الحسین (ع) داشت به طوریکه بخشی از درآمد خود را همواره صرف برگزاری آئین عزاداری سرور شهیدان می کرد.

وی در بخش دیگری با اشاره به حضور گسترده مردم در آئین راهپیمائی 13 آبان گفت: مردم مسلمان ما با حضور گسترده خود یکبار دیگر پاسخˈ نهˈرا به استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا دادند و توطئه های دشمن را خنثی کردند.

سردار نقدی با خطاب قرار دادن کسانی که معتقدند در حال حاضر می بایست با آمریکا رابطه داشته باشیم گفت: این افراد باید بدانند رابطه با آمریکا جز ضرر و نابودی کشور ارمغان دیگری نخواهد داشت.

رئیس سازمان بسیج مستصعفین افزود : نظام جمهوری اسلامی نظام دفاع از حق مظلومان جهان است و ما نمی توانیم در برابر ظلم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بی تفاوت باشیم.

وی، همچنین شهادت طیب حاج رضایی به دست رژیم شاهنشاهی را از جمله اقدامات ضد حقوق بشری آمریکا دانست و با بیان اینکه، هر روز دنیا به خصوص در کشورهای مسلمان مردم بی دفاع مظلومانه کشته می شوند و آمریکا از کنار آن به سادگی می گذرد، افزود: این در صورتی است آنها جمهوری اسلامی را برای زندانی کردن کسانی که در فتنه سال 88 مساجد را به آتش می کشیدند متهم به نقض حقوق بشر می کنند.

در ادامه این آئین حاضرین با حضور بر سر مزار شهیدان طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضائی ضمن قرائت فاتحه یاد و خاطره آن دو شهید را گرامی داشتند.

یادآور می شود: شهید حاج اسماعیل رضایی و شهید طیب حاج رضایی از بارفروشان میدان بار تهران بودند که در برپایی قیام 15 خرداد 42 نقش به سزائی داشتند.

پس از واقعه 15 خرداد طیب حاج رضایی به عنوان یکی از محرکین اصلی تحت تعقیب قرار گرفت به طوری که فرمانداری نظامی تهران درگزارشی ویژه، به شاه اعلام کرد شخص طیب حاج رضایی مسئوول اصلی این اقدامات است. از آن پس، طیب حاج رضایی و اسماعیل رضایی دستگیر شدند و به مدت 5 ماه در زندان رژیم پهلوی زیر شکنجه‏ها مقاومت کردند.

پایمردی آنان به حدی بود که شهادت را بر عفو شاه ترجیح دادند و دربرابر همه شکنجه‏ها و سختی‏های زندان مقاومت کردند و مردانه ایستادند.

شهید طیب حاج رضایی به همراه شهید اسماعیل رضایی حاضر نشدند از راه جدیدی که انتخاب کرده بودند برگردند و علیه نهضت اسلامی موضعی بگیرند لذا در دادگاه نظامی به اعدام محکوم و در یازدهم آبان 1342 تیرباران شدند.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار