کد خبر: 618725
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
مراسم تجليل برگزار شد
مراسم تجليل از 20 پيشكسوت ورزش‌هاي زورخانه‌اي و باستاني ايران و لرستان برگزار شد.
ظهر امروز در حاشيه برگزاري نخستين دوره مسابقات كشتي پهلواني قهرماني جهان با عنوان جام پهلوان تختي مراسم تجليل از برخي پيشكسوتان كشتي پهلواني و ورزش‌هاي زورخانه‌اي كشور و استان لرستان برگزار شد.

در اين مراسم محمدرضا طالقاني سرپرست فدراسيون ورزش‌هاي زورخانه‌اي و پهلواني كشور و علي دولتشاهي رئيس ستاد برگزاري مسابقات جهاني كشتي پهلواني با اهدا لوح تقدير و هدايايي از اين افراد تقدير كردند.

در اين مراسم از 20 پيشكسوت و فعال ورزش‌هاي زورخانه اي و پهلواني كشور و لرستان از جمله رضا سوخته سرايي، محمد نصيري و منصور برزگر تقدير شد.

تجليل از مرشدان و پيرغلامان ورزش‌هاي زورخانه‌اي و پهلواني كشور و لرستان نيز از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

نخستين دوره مسابقات كشتي پهلواني قهرماني جهان با عنوان جام پهلوان تختي، از روز گذشته در خرم‌آباد آغاز شده و اين مسابقات عصر امروز با معرفي برترين‌ها به كار خود پايان مي‌دهد.

در اين مسابقات كه در دو وزن سنگين و فوق سنگين در حال برگزاري است، به نفرات اول تا سوم هر وزن به ترتيب 15، 10 و 7 هزار و 500 دلار جايزه اهدا مي‌شود.

نخستين مسابقات كشتي پهلواني جهان با عنوان جام جهان پهلوان تختي از صبح ديروز با حضور 36 كشتي‌گير از 25 كشور در سالن ورزشي تختي خرم‌آباد آغاز شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار