کد خبر: 618574
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی که روز گذشته به ۱۳۵۰ دلار رسیده بود امروز با ۱۲ دلار کاهش به ۱۳۳۸ دلار رسید.
به گزارش فارس، قیمت طلا دیروز چهارشنبه در بازارهای جهانی با توجه به پیش‌بینی سرمایه‌گذاران مبنی بر ادامه سیاست خرید اوراق قرضه فدرال رزرو افزایش یافت، اما هنوز از بالاترین قیمت 5 هفته گذشته کمتر بود.

بر اساس این گزارش،اما قیمت طلا در بازارهای جهانی امروز در حالی 12 دلار کاهش یافت که ظاهرا به نظر می رسد فدرال رزرو خرید ماهانه اوراق قرضه 85 میلیارد دلاری خود را کاهش دهد.

در دو روز گذشته در اثر آمارهای ضعیف اقتصادی آمریکا و نتایج جنگ بودجه‌ای در واشنگتن، احتمال ادامه خرید ماهانه اوراق قرضه 85 میلیارد دلاری از سوی فدرال رزرو افزایش یافته بود و این امر قیمت طلا را حدود 7 درصد نسبت به پایین‌ترین قیمت در 3 ماه اخیر در 15 اکتبر، بالا برده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار