کد خبر: 617910
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۷
نه، اين شأن مديرعامل پرسپوليس نيست
شأن و جايگاه مديرعامل يك باشگاه بزرگ و پرهوادار چقدر است؟ مديرعامل يك باشگاه چگونه رفتاري بايد داشته باشد تا علاوه بر خود باشگاهش را نيز بالا ببرد
فريدون حسن
شأن و جايگاه مديرعامل يك باشگاه بزرگ و پرهوادار چقدر است؟ مديرعامل يك باشگاه چگونه رفتاري بايد داشته باشد تا علاوه بر خود باشگاهش را نيز بالا ببرد؟ اينها سؤالاتي است كه هر عقل سليم و انسان منصفي پاسخ آن را به خوبي مي‌داند. تفاوتي هم در اين خصوص كه اين جناب مدير مربوط به چه رنگ يا تيمي باشد وجود ندارد، قرمز، آبي، سبز يا زرد. بي‌ترديد پاسخ‌ها يكي است. حالا در نظر بگيريد مديرعاملي علاوه بر اين عناوين سوابقي نظير جبهه و حضور در جمع مسئولان عالي‌رتبه نظامي را نيز يدك بكشد. پس وظيفه‌اش دو چندان مشكل و مسئوليتش دو برابر سنگين‌تر مي‌شود. او علاوه بر حفظ شأن و جايگاه مديرعاملي و تلاش براي نشان دادن وجهه‌اي مثبت و مقبول از خود و تيمش بايد پاسدار ارزش‌ها و اهدافي نيز باشد كه براي آن جنگيده و سال‌ها تلاش كرده و امروز نيز مردم با چشمي به او مي‌نگرند كه يك سردار را به تماشا مي‌نشينند.
       
غروب 29 شهريور‌ماه 1390 وقتي خبردار شدم كه محمد رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس انتخاب شده است دقايقي طول كشيد تا از شوك اين خبر خارج شوم. بعداز آن در تماسي با يكي از آشنايان كه از قضا از پرسنل نيروي انتظامي نيز بود جريان را عنوان كردم. پاسخ جالبي داد كه امروز بعد از دو سال متوجه حقيقت آن مي‌شوم. وي گفت كه به پايان راه رسيده، چه فضايي بهتر از فضاي فوتبال براي خراب كردنش وجود دارد.  البته او ادامه داد كه: اگر زرنگ باشد و واردبازي‌هاي كثيف فوتبال نشود مي‌تواند از اين كارزار سخت سربلند بيرون آيد.
       
امروز دو سال و يك ماه و چند روز از آن شب مي‌گذرد و متأسفانه بايد بگوييم محمد رويانيان نه به عنوان سردار نيروي انتظامي و عضو سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامي فقط به عنوان مديرعامل پرسپوليس حركات و رفتاري را از خود به نمايش مي‌گذارد كه نه در شأن اوست و نه در حد و احترام باشگاه بزرگ پرسپوليس و هوادارانش، رويانيان به همه جا سرك مي‌كشد، دعوت هيچ مهماني و مجلسي را رد نمي‌كند و در تصاويري ديده مي‌شود و حالت‌هايي به خود مي‌گيرد كه حتي معمولي‌ترين افراد جامعه نيز از انجام آنها شرم دارند.
جالب‌تر اينكه اصلاً از خود يا اطرافيانش سؤال نمي‌كند كه مثلاً لازم است به فلان ميهماني و فلان مجلس كه ميزبانش فلان شخص معلوم‌الحال است برود يا خير؟
فراموش نكرده‌ايم كه قبل از رويانيان پرسپوليس مديران عاملي داشت كه هر چند با معضل و مشكلات زيادي روبه‌رو بوده و حتي هستند اما هيچ‌گاه شأن و منزلت مديرعاملي پرسپوليس را تا اين حد پايين نياورده بودند. افرادي امثال امير عابديني و حبيب كاشاني كه واقعاً نوع برخورد و منش آنها در حد و اندازه‌هاي مديرعامل بود، اما رويانيان...
       
امروز دو سال و يك ماه و چند روز از آن شب مي‌گذرد و متأسفانه بايد بگويم كه سردار محمد رويانيان فراموش كرده كه در قامت مديرعامل پرسپوليس بايد پاسدار خيلي چيز‌ها به جز منافع پرسپوليس باشد.  اما اتفاقاتي كه شنبه‌شب چهارم آبان‌ماه رخ داد و خبر و تصاويرش مثل برق و باد در شهر و سايت‌ها پيچيد و پر شد باعث تأسف آنهايي شد كه سال‌ها براي حفظ اين نظام جان بر كف گرفتند و از تمام هست و نيست خود گذشتند آنها رفتند تا محمد رويانيان با افتخار و ژست‌هاي آنچناني كنار بازيگري معلوم‌الحال عكس يادگاري بگيرد كه حتي دنياي هنر نيز شرم دارد نام برخي از آثار او را به زبان بياورد.  حتماً آنها كه در پي ايراد وارد كردن به اين مطلب و موجه جلوه دادن اقدام ناپسند مديرعامل پرسپوليس هستند خواهند گفت كه ما كاسه داغ‌تر از آش شده‌ايم و وقتي كسي مجوز فعاليت در كشور را مي‌گيرد نبايد زياد سخت‌گيري كرد، اما سؤال اين است كه آيا صدور چنين مجوزي به رويانيان در قالب يك نيروي نظامي عالي‌رتبه و كسي كه مدعي پاسداري از نظام جمهوري اسلامي است هم چنين مجوزي مي‌دهد كه ميهماني بازگشت چنين فردي بعد از 31 سال (يعني از زمان پيروزي انقلاب اسلامي) شركت كند؟
كاش محمد رويانيان حداقل براي اين يك ميهماني از خود مي‌پرسيد كه چنين شخصي در طول اين سال‌ها كجا بوده و چه مي‌كرده، كاش حداقل از خود مي‌پرسيد باني اين مجلس چه كسي است و كاش حداقل مي‌پرسيد كه او به عنوان مديرعامل پرسپوليس و سردار رويانيان اصلاً چه جايي در چنين مجلسي دارد؟
اما او هيچ كدام از اين سؤال‌ها را از خود نپرسيد تا ما امروز شرمنده رفتاري باشيم كه محمد رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس در عكس‌هاي چاپ شده از خود نشان داده است.  او هيچ كدام از اين سؤال‌ها را از خودنپرسيد تا ما امروز سر به زير اندازيم بابت اينكه سردار رويانيان بازگشت به عرصه هنر را به يك بازيگر معلوم‌الحال سينمايي كثيف رژيم منحوس پهلوي تبريك گفته و با افتخار دركنارش عكس يادگاري گرفته است.
       
محمد رويانيان خيلي زود فوتبالي شد، زودتر از آنچه كه تصورش مي‌شد. شايد هم از اول راه را اشتباه رفته بود و از ابتدا بايد به فوتبال مي‌آمد، رويانيان اين روز‌ها هيچ شباهتي به سردار معتقد سال‌هاي قبل نيروي انتظامي ندارد، او مدير عامل پرسپوليس است البته نه مدير عاملي كه پرسپوليسي‌ها به داشتنش افتخار كنند و نامش را سربلند ادا كنند، رويانيان مدير عاملي است كه حتي نشان مدير عاملي پرسپوليس را هم زير  سوال مي‌برد چه برسد به سوابقي كه مي‌شد به آنها افتخار كرد. راستي سردار، طي اين دو سال  از خودت پرسيده اي كه به كجا مي‌خواهي برسي؟ اصلا به كجا مي‌روي؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار