کد خبر: 617345
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹
كار سخت خسوس و يارانش در جام جهاني كوچك
هشتمين دوره رقابت‌هاي جام جهاني كوچك فوتسال (گر‌ند پريكس) در حالي از بامداد امروز به وقت تهران آغاز مي‌شود كه تيم‌ملي كشور‌مان كه در اين مسابقات با تيم‌هاي برزيل، آرژانتين و ژاپن همگروه است، بامداد امروز (4:15) در نخستين بازي خود به مصاف آرژانتين رفت.
هشتمين دوره رقابت‌هاي جام جهاني كوچك فوتسال (گر‌ند پريكس) در حالي از بامداد امروز به وقت تهران آغاز مي‌شود كه تيم‌ملي كشور‌مان كه در اين مسابقات با تيم‌هاي برزيل، آرژانتين و ژاپن همگروه است، بامداد امروز (4:15) در نخستين بازي خود به مصاف آرژانتين رفت. 
جام جهاني كوچك فوتسال در حالي از بامداد امروز براي تيم‌ملي ايران آغاز شد كه شاگردان خسوس كار سختي در اين رقابت‌ها دارند. تيم‌ملي فوتسال ايران تاكنون با هدايت خسوس هيچ باختي را تجربه نكرده و اين، انتظارات را از تيم‌ملي و سر‌مربي آن بالا برده و شرايط را براي اين تيم سخت مي‌كند  خسوس در حالي تيمش را راهي جام جهاني كوچك كرد كه تيم او به دليل مخالفت باشگاه گيتي‌پسند براي حضور ملي‌پوشانش در اين مسابقات، با تغييرات قابل توجهي مواجه شده است. به طوري كه محمد كشاورز، محمد‌طاهري، سپهر محمدي و احمد اسماعيل پور از غايبان تيم‌ملي در جام جهاني هستند. با اين وجود، خسوس و شاگردانش با هدف حفظ ركورد شكست‌ناپذيري تيم‌ملي قدم به اين رقابت‌ها گذاشته‌اند. خسوس كه در پي ناكامي فوتسال در جام جهاني به جاي علي صانعي هدايت تيم‌ملي را به عهده گرفت، اميد‌وار است بتواند ركوردش را در اين مسابقات حفظ كند. هر‌چند كه تيم‌هاي سر‌سختي در اين رقابت‌ها با تيم‌ملي ايران همگروه هستند و اين كار خسوس و يارانش را سخت مي‌كند.  پس از ديدار با آرژانتين، تيم‌ملي ايران پنج‌شنبه بايد به مصاف ژاپن برود كه اين بازي هم ساعت 4:30 بامداد است. ژاپن اصلي‌ترين رقيب ايران در آسياست كه در آخرين رده‌بندي توانسته با 1431 امتياز، در رده نهم قرار گرفته‌است.  تيم‌ملي ايران، در آخرين بازي خود در اين مسابقات ساعت 1:15 بامداد روز جمعه، به مصاف برزيل مي‌رود. تيمي كه قهرمان شش دوره اين مسابقات است و در اين دوره نيز يكي از مدعياني است كه به دنبال كسب عنوان قهرماني است.  با اين وجود و با توجه به شرايط سختي كه شاگردان خسوس در اين بازي‌ها دارند و با وجود آنكه حريفان ايران از قدرتمند‌ترين تيم‌هاي حاضر در جام جهاني كوچك فوتسال هستند، تيم‌ملي ايران نيز از توانايي‌هاي بالايي بر‌خور‌دار است و نمي‌توان شانسي براي موفقيت آن در رقابت‌هاي پيش رو متصور نبود و بي‌شك خسوس و يارانش اگر تمركز خوبي دراين مسابقات داشته باشند، مي‌توانند باعث سر‌بلندي و افتخار ايران شوند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار