کد خبر: 616735
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
استاندار اصفهان :
گردهمایی مدیریت بحران استان اصفهان با حضور استاندار اصفهان، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان استان باهدف معرفی توان امدادی تمام ادارات و ارگان‌های امدادی برگزار شد و به دنبال آن مانور مشترک امداد و درمان با حضور سازمان آتش‌نشانی، مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سایر ارگان‌های امداد‌رسان در اصفهان برگزار شد.

در ابتدای مراسم پس از اینکه استاندار اصفهان از رژه تمام ارگان‌های مربوطه سان دیده و گروه‌ها هر کدام در جایگاه مربوطه مستقر شدند، مانور حادثه با همکاری مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و آتش‌نشانی در سالن اجرا شد.

استاندار اصفهان در این مراسم با اشاره به تاریخچه تشکیل مدیریت بحران،‌ یادآور شد: کشور ما روی کمربند زلزله آلپ - هیمالیا و همچنین روی کمربند خشکی دنیا واقع شده است.

وی با اشاره به شعار انسجام ملی، نگاه پیشگیرانه و مدیریت جامع خطرات، ادامه داد: با توجه به این مسئله، داشتن آمادگی لازم در موقع بحران و بروز حوادث ناگهانی ضرورت دارد.

زرگرپور با اشاره به بحران کم آبی که در حال حاضر وجود دارد از مردم استان خواست تا به طور جدی در مصرف آب صرفه‌جویی نمایند.

وی با تأکید بر اینکه استان اصفهان به عنوان معین استان و شهر تهران در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در صورت بروز حوادث ناگهانی و بلایای طبیعی جمعیتی ده‌ها میلیونی به استان اصفهان و استان‌های معین چشم دوخته و انتظار کمک دارند.

استاندار اصفهان افزود: در همین راستا مدیریت بحران استان باید افق دید ملی داشته و آمادگی لازم را جهت عملکرد موفق و حضور قوی در سطح ملی در صورت نیاز داشته باشد.

وی در پایان بر افزایش آمادگی نیروها و تمرکز بر اصل پیشگیری تأکید کرد.

گفتنی است، پس از پایان مراسم، مانور آتش‌سوزی و عملیات امداد و درمان با حضور نیروهای آتش‌نشانی و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی 115 و سایر ارگان‌های امدادی، رها‌سازی مصدوم از خودرو و عملیات نجات مصدوم از زیر آوار اجرا شد.

در این مانور 2 هزار و 500 نفر از نمایندگان 50 دستگاه اجرایی عضو مدیریت بحران استان شرکت کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار