معاون عمليات نيروي دريايي ارتش گفت: دزدان دريايي كه با حملات متعدد و سنگين سعي در ربودن يك فروند كشتي گازبر
ايراني داشتند با حضور ناوگروه اين نيرو باز هم ناكام ماندند.
به گزارش روابط عمومي نيروي دريايي ارتش، دريادار دوم سياوش جره معاون عمليات نيروي دريايي ارتش با اعلام اين خبر افزود: صبح ديروز دزدان دريايي كه اين روزها با حضور مقتدرانه ناوگروه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، در اجراي اقدامات شوم خود دست از پا درازتر ناكام ميمانند، ابتدا با چند فروند قايق مسلح وارد عمل شده و يك فروند كشتي گازبر ايراني را مورد تهاجم قرار دادند كه با واكنش سريع تيم عمليات ويژه نيروي دريايي ارتش مواجه شده و پا به فرار گذاشتند.
وي با بيان اينكه اين حادثه در رأسالمكلا واقع در حوالي خليج عدن اتفاق افتاد، اظهار داشت: دزدان دريايي با تجديد قوا و ارتقاي تجهيزات شامل انواع سلاحهاي سبك و نيمهسنگين، سوار بر يك كشتي تندرو كه ماحصل دزديهاي سابقشان بود براي بار دوم به سمت كشتي گازبر ايراني حملهور شده و به منظور انتقامگيري قصد انهدام آن را داشتند كه اين بار ناوگروه بيست و هفتم نيروي دريايي ارتش وارد عمل شد و به رغم آسيبهاي جزئي كه به بدنه كشتي گازبر وارد آمد، توانست دزدان دريايي را متواري كند.
معاون عمليات نيروي دريايي ارتش تصريح كرد: كشتي گازبر ايراني در سلامت و تحت اسكورت ناوگروه ارتش ايران مسير خود را به سمت مقصد ادامه داد.
دريادار دوم جره با تأكيد بر اينكه ظرف ماه جاري اين سومين درگيري ناوگروه نيروي دريايي ارتش عليه پديده شوم تروريسم دريايي در آبهاي آزاد است، گفت: در تمامي اين روياروييها كه همه آنها به لحاظ حجم آتش و تعدد دزدان دريايي سنگين محسوب ميشود، توانستهايم با موفقيت كامل دست دزدان دريايي را از رسيدن به اهداف پليدشان كوتاه كنيم و با حضور مقتدرانه در فراتر از مرزهاي جمهوري اسلامي ايران از اقتصاد كشور كه همان صادرات و واردات است، محافظت كنيم. وي در پايان ناوگروه بيست و هفتم نيروي دريايي ارتش را در اجراي مأموريتها بسيار موفق عنوان و خاطر نشان كرد: هم اكنون ناو بالگردبر «خارك» به منظور كسب آمادگي براي انجام مأموريت مهم ديگري به كشور بازگشته و ناو بالگردبر «لارك» به عنوان جايگزين آن به همراه ناوشكن جمهوري اسلامي ايران «سبلان» در حال گشتزني در حوالي خليج عدن و اقيانوس هند هستند.