کد خبر: 614710
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
هاشمی گفت:‌ اتفاقا از بیمارستانهایی که ادعا می شد در آنجا افرادی در اثر خوردن استامینوفن فوت کردند مثل دانشگاه الزهرای اصفهان بازدید شد. اصلا فوتی نبوده و اخبار منتشر شده دروغ بوده است.
مهر: وزیر بهداشت با اعلام اینکه خبر وجود استامینوفن مرگ آور دروغ بود و آن طور که خبر دادند نیروهای امنیتی فرد ارسال کننده پیامک را دستگیر کردند.

به گزارش خانه ملت، دکتر سید حسن هاشمی افزود: آن پیامک از یکی از شهرهای جنوب شرقی کشورتوسط فردی فرستاده شده بود که آن فرد توسط دستگاههای امنیتی دستگیر شد.

وزیر بهداشت از مسئولین امنیتی خواست تا  از انتشار این گونه اخبار که تشویش اذهان عمومی را به دنبال دارد جلوگیری کنند چرا که چنین پیامک هایی مردم را دچار نگرانی می کند.

هاشمی گفت:‌ اتفاقا از بیمارستانهایی که ادعا می شد در آنجا افرادی در اثر خوردن استامینوفن فوت کردند مثل دانشگاه الزهرای اصفهان بازدید شد. اصلا فوتی نبوده و اخبار منتشر شده دروغ بوده است.

وزیر بهداشت همچنین درباره واردات تجهیزات پزشکی که در داخل کمبود داریم گفت:‌ مشکلات زیادی از قبیل تحریم وجود دارد اما علی رغم مشکلات راه حل هم هست که از آن راه حلها استفاده می کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار