کد خبر: 614542
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۸
نماينده مردم تهران با بيان اينكه برخي از وزيران و مسئولان شفاف از افزايش قيمت‌ها سخن مي‌گويند و دليل اين همه عزم براي افزايش قيمت‌ها مشخص نيست
نماينده مردم تهران با بيان اينكه برخي از وزيران و مسئولان شفاف از افزايش قيمت‌ها سخن مي‌گويند و دليل اين همه عزم براي افزايش قيمت‌ها مشخص نيست، گفت: به نظر مي‌رسد برخي از مسئولان به رئيس‌جمهور اطلاعات اشتباه مي‌دهند و قطعاً مجلس اين موضوع را پيگيري مي‌كند. 
مهرداد بذرپاش در گفت‌وگو با مهر، با انتقاد از اينكه تحريم‌ها بهانه‌اي شده كه مديران اقتصادي و اجرايي عملكرد خود را با اين بهانه توجيه كنند و همه ناكارآمدي را به حساب تحريم بگذارند، گفت: اينكه كشور تحريم است در برخي حوزه‌ها سخن درستي است ولي بايد اين نكته را هم بگوييم و يادآوري كنيم كه خيلي از تصميمات بعضاً اشتباه اقتصادي خيلي ربطي به تحريم‌ها ندارد فقط تحريم‌ها بهانه‌اي براي توجيه آن شده است. 
عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان يادآور شد: اخيراً برخي از وزيران و مسئولان، شفاف از افزايش قيمت‌ها سخن راندند و برخي نيز غيرشفاف و در لفافه از افزايش قيمت‌ها سخن مي‌گويند؛ اينكه با وجود كاهش قيمت جهاني طلا و كاهش  دلار، اين همه عزم براي افزايش قيمت‌ها وجود دارد، دليلش مشخص نيست. بذرپاش خاطرنشان كرد: برخي از گراني كالاها نيز در اين هياهوي نيويورك و رابطه با امريكا اتفاق افتاد، گران شدن قيمت گاز و آب و برق و مواد لبني و گران شدن شهريه دانشگاه‌ها و زمزمه گران شدن بنزين و انرژي و خودرو و ساير اقلام در ذهن اين سؤال را ايجاد مي‌كند كه اين امور با چه توجيهي اتفاق افتاده است؟ قطعاً مجلس موضوع را پيگيري مي‌كند، به نظر مي‌رسد برخي از مسئولان به رئيس‌جمهور اطلاعات اشتباه مي‌دهند. 
نماينده مردم تهران در ادامه افزود: يكي از موضوعاتي كه همواره ما نگران آن بوديم اين است كه دولت فرمانده و ارشد اقتصادي نداشته باشد و دچار كشاكش‌هاي دروني اقتصادي شود كه هر يك از بخش‌ها تصميمات مختص خود را اخذ كنند؛ اين به نظر بزرگ‌ترين آفتي است كه مي‌تواند دولت را دچار و مردم را متضرر كند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار