
هفته يازدهم رقابتهاي ليگ برتر درحالي با انجام هفت بازي برگزار ميشود كه در حساسترين بازي امروز پرسپوليس ميزبان تيم فجر سپاسي است. استقلال هم كه در نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد در اين هفته هم در ليگ برتر حضور نخواهد داشت و بازي اين تيم با سايپا به زمان ديگري موكول شده است.
پرسپوليس بعد از شكست پر سر و صدا و جنجالي هفته قبل مقابل سپاهان، حالا تمام عزم خود را جزم كرده تا با برد فجر سپاسي به بالاي جدول صعود كند. پرسپوليسيها بازي قبلي را فراموش كردهاند و براي برد به ميدان ميروند تا بار ديگر نشان دهند از مدعيان اصلي ليگ محسوب ميشوند. كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دليل قضاوت نادرست قهرماني، كارت قرمز ميثم حسيني را زرد اعلام كرد. بازگشت او به ميدان ميتواند خبر خوشحال كنندهاي براي علي دايي و تيمش به حساب آيد. پرسپوليس اگر در بازي امروز پيروز شود 20 امتيازي ميشود و به طور موقت به رده دوم صعود ميكند و جاي سپاهان را ميگيرد.
از طرف ديگر محمود ياوري كه پس از 9 هفته با مس كرمان نتوانسته بود به پيروزي دست پيدا كند، هفته گذشته در اولين ديدارش در كسوت سرمربي فجر، استقلال خوزستان را شكست داد تا پيش از ديدار امروز، اميد شيرازيها را براي انجام يك بازي زيبا بيشتر كند. البته ياوري نگراني ديگري هم دارد و آن اين است كه داور بازي با پرسپوليس بخواهد جبران اشتباه محسن قهرماني در بازي با سپاهان را بكند و با سرخپوشان مهربان باشد.
ياوري: ما را قرباني نكنيد
سرمربي جديد فجر با درخواست از فدراسيون و كميته انضباطي ميگويد: جان پدرانتان و جان هر كسي كه دوست داريد، ما را قرباني بازي پرسپوليس و سپاهان نكنيد. از فدراسيون و كميته داوران اين درخواست را دارم و به جان پدرانشان قسمشان ميدهم كه به تيم ما ضربهاي نخورد.
روي سخنم با فدراسيون است كه واقعاً ما را قرباني نكنند. واهمه داريم كه ما را قرباني كنند. با اينكه به سپاهان علاقه دارم، اما ميدانم يك حقي از پرسپوليس و تيم دايي ضايع شد، اما تو را به خدا ما را قرباني نكنيد.
دايي: جبران مافات ميكنيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پيش از بازي تيمش برابر فجر سپاسي در هفته يازدهم ليگ برتر گفت: امروز بازي بسيار سختي برابر فجر سپاسي داريم. اين تيم نسبت به بازيهاي قبل بهتر شده و از دو بازي قبلي خود چهار امتياز گرفته است. ما دو بازي قبلي اين تيم را آناليز كردهايم. تيم خطرناكي هستند. بايد به پيرواني و ياوري كه استاد من است، بابت داشتن اين تيم تبريك بگويم. دايي با اشاره به اينكه در بازي قبلي به نا حق سه امتياز از ما گرفتند ميگويد: آن بازي با تمام حرف و حديثش تمام شد و ما بايد براي صعود به بالاي جدول اين بازي را ببريم. امروزسعي ميكنيم كه جبران مافات كنيم و سه امتياز را بگيريم. با شناخت كافي به مصاف اين تيم ميرويم. مطمئن باشيد كه بازي خوبي را به نمايش ميگذاريم تا سه امتياز اين بازي را بگيريم.
بازيهاي اين هفته با انجام شش ديدار ديگر عصر فردا پيگيري ميشود.
برنامه بازيهاي فردا
راه آهن سورينت- داماش گيلان 16:15
ملوان- فولاد خوزستان16:15
تراكتورسازي- نفت تهران 16:30
مس كرمان - گسترش فولاد تبريز 17:00
ذوب آهن - سپاهان 17:15
استقلال خوزستان - صباي قم17:30