کد خبر: 609612
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
شهردار تهران در مراسم تست سرد بخش جنوبي خط 3 مترو خبر داد
سال 76 بود كه يك تيم ثابت مديريتي در مجموعه مترو فعال بود و اين تيم تا سال 90 در مترو فعاليت مي‌كردند
سيدحسن موسويان
سال 76 بود كه يك تيم ثابت مديريتي در مجموعه مترو فعال بود و اين تيم تا سال 90 در مترو فعاليت مي‌كردند. اين در حالي است كه تا سال 84 قريب به 80 كيلومتر مترو با افتتاح خط 5 كه يك خط روگذر است، ساخته شده بود. در آن سال‌ها تنها 170 واگن وجود داشت و 40 ايستگاه در دسترس شهروندان قرار داشت. حال آنكه شهرداري از سال 84 تا سال 92 حدود 166كيلومتر مترو ساخته و امروز 1200 واگن مترو در شبكه مترو وجود دارد و بيش از 30 كيلومتر تونل آماده بهره‌برداري است و 50 كيلومتر مترو در مسير فرودگاه امام خميني (ره) آماده ريل‌گذاري است. در دنباله ساخت و بهره‌برداري مترو روز گذشته تست سرد بخش جنوبي خط 3 مترو با حضور شهردار تهران، معاونت حمل ونقل ترافيك، مديرعامل شركت مترو و حضور كاركنان و مهندسان انجام گرفت.
شهردار تهران در اين مراسم با بيان اينكه در هشت سال مديريت شهري تهران، يك مديريت جهادي حاكم بوده اما برخي با زيرپا گذاشتن انصاف اين مديريت را مديريت كارگاهي ناميده‌اند، اظهار كرد: بخش جنوبي و مياني خط 3 مترو و طبقه فوقاني بزرگراه صدر در مهرماه به بهره‌برداري مي‌رسد. بخش شمالي اين خط هم در بهار سال آينده تكميل خواهد شد، ضمن اينكه برچيده شدن كارگاه‌ها در طبقه زيرين بزرگراه صدر نيز طي چندروز آينده انجام خواهد گرفت و رفت و آمد به حالت عادي برخواهد گشت. محمدباقر قاليباف با بيان اينكه از مردم عذرخواهي مي‌كنم و حلاليت مي‌طلبم، تصريح كرد: در طول اجراي اين پروژه، مردم سختي‌ها و زحمات زيادي را متحمل شدند. از كارگران ساده تا طراحان نيز بايد كمال تشكر را داشت.
وي در ادامه با تأكيد بر اينكه برخي گذشته‌ها را فراموش كرده‌اند و تنها نان را به نرخ روز مي‌خورند، عنوان كرد: در اين روزها مي‌گويند، شهر تهران مديريت كارگاهي نمي‌خواهد در حالي كه از وظايف ذاتي شهرداري توجه به پروژه‌هاي عمراني و خدماتي است. درخصوص پروژه‌هاي بزرگي كه در مقياس فراملي اجرا شد، بدون ترديد مي‌توان اذعان داشت اين پروژه‌ها از نظر زمان اجرا، سرعت اجرا و هزينه به بهترين شكل ممكن اجرا شده است.
محمدباقر قاليباف همچنين گفت: امروز فردي نمي‌تواند از جنوب تهران گذر كند و بوستان ولايت را نبيند. از شرق تهران عبور كند و بزرگراه امام علي (ع) را نبيند. از بزرگراه شهيد نواب صفوي عبور كند و پل توحيد را نبيند. از شمال به غرب گذر كند و درياچه شهداي خليج فارس را نبيند. از بزرگراه آزادگان كه زماني به قتلگاه تبديل شده بود، گذر كند و تغييرات ايجاد شده در آن را ناديده بگيرد. اگر اينها مديريت كارگاهي است با افتخار مي‌گويم كه اينها در مديريت شهري انجام گرفته است. بنده افتخارم اين است كه زباله‌هاي مردم را سروقت جمع كرده‌ايم.
 
 تغييرات مديريت شهري در 8 سال گذشته
وي به مقايسه تغييراتي كه در هشت سال گذشته در مديريت شهري به وجود آمده پرداخت و بيان كرد: سيستم مكانيزه خدمات شهري به گونه‌اي عمل مي‌كند كه مردم احساس مي‌كنند از ابتدا چنين سيستمي بوده در حالي كه در هشت سال گذشته اين سيستم وارد شده است. در كهريزك نزديك به 40 سال شيرآبه‌هاي زباله سبب بوي تعفن مي‌شد اما امروز از همين زباله‌ها توليد برق مي‌شود. با تلاش‌هاي صورت گرفته فضاي سبز از 8 متر به 15 متر ارتقا يافته است. همه اينها از افتخارات شهرداري است. اين امور وظايف شهرداري است. كتاب نوشتن وظيفه شهرداري نيست. گرچه اقدامات فرهنگي بسياري هم صورت گرفته است. غرض اين است كه ما بستري فراهم كنيم تا اين انديشه و فكر كه در كتاب‌ها نوشته مي‌شوند مجال اجرا پيدا كنند. امروز شهر تهران داراي 300 كتابخانه است كه 70 كتابخانه به صورت شبانه‌روزي با اولويت جنوب شهر داير است. اين كار، كار فرهنگي است. اينجا خانه‌هاي سلامت در بهداشت و پيشگيري بهترين امكانات را ارائه مي‌دهند. شهردار تهران با اشاره به ظرفيت سينماهاي تهران افزود: قبل از اين هشت سال چند صندلي سينما وجود داشت؟ در حالي كه در اين دوره هزار صندلي با كيفيت تحويل داده شده است. 4هزار و 500 صندلي تئاتر و آمفي تئاتر ساخته شده و 200 مسجد در حال ساخت است كه همگي نشان‌‌دهنده بسترسازي در امر فرهنگ است.
 
خط 3 متروي تهران با 9 ايستگاه در مهرماه به بهره‌برداري مي‌رسد
وي در پايان و در جمع خبرنگاران گفت: خط 3 متروي تهران از ازگل و نياوران شروع مي‌شود و در جنوب با عبور از نعمت‌آباد و عبدل‌آباد به جاده ساوه ختم مي‌شود. اين خط در بخش جنوبي و مياني يعني از ابتداي جاده ساوه تا مصلي باعبور از مناطق پرترددي مانند بوستان ولايت، ميدان راه‌آهن، ميدان منيريه و چهارراه وليعصر تا مصلي با 9 ايستگاه در مهرماه به بهره‌برداري مي‌رسد و بخش شمالي خط 3 نيز در بهار سال آينده به بهره‌برداري مي‌رسد.
شهردار تهران همچنين به ساخت بزرگراه صدر اشاره كردو افزود: تا چند روز آينده كارگاه‌هاي زيرين بزرگراه برچيده خواهند شد و رفت و آمد در اين بخش به روال عادي باز خواهد گشت. در بخش فوقاني نيز كه در حال حاضر در مرحله آسفالت است، بهره‌برداري در مهرماه صورت مي‌گيرد. كيفيت، طراحي و اجراي بزرگراه صدر به ترتيب افتخار جامعه مهندسين كشور بوده است. وي همچنين قول داد كه از اين زمان به بعد ايستگاه‌هاي مترو به همراه پله برقي افتتاح شوند و اگر تأخيري در نصب پله برقي بوده به سبب شرايط توليد اين دستگاه‌ها در خارج از كشور بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار