رئيس دانشگاه علامه طباطبايي بركنار ميشود؟
برخي منابع مطلع ميگويند، به جعفر توفيقي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دستور داده شده هر چه سريعتر رئيس دانشگاه علامه طباطبايي بركنار شود.
حجتالاسلام صدر الدين شريعتي به عنوان اولين رئيس دانشگاه ايران اسلامي توانست بحث تفكيك جنسيتي در دانشگاه را آغاز و آن را ادامه دهد. چند روز گذشته آيت الله مكارم شيرازي از اقدامات رئيس دانشگاه علامه طباطبايي به خاطر تشكيل كلاسهاي تكجنسيتي در اين دانشگاه قدرداني كرد. روزنامههاي وابسته به اصلاحات طي هفته گذشته در قالب گزارش، گفتوگو و يادداشت هجمه سنگيني را عليه صدر الدين شريعتي رئيس دانشگاه علامه طباطبايي آغاز كردند.
اصلاحطلبان حامي ادامه حصر سران فتنه
برخلاف آنچه بعضاً در برخي از روزنامههاي وابسته به جريان اصلاحات درباره رفع حصر سران فتنه، دنبال ميشود، سران اين جبهه ديدگاه ديگري در اين باره دارند.
يك منبع مطلع در همين ارتباط به خبرنگار «جوان» گفت: آقاي «م» از سران اصلاحات اخيراً در جلسهاي عنوان كرده است كه اينقدر اصرار نكنيد كه موسوي و كروبي آزاد شوند، چراكه حصر آنها به نفع ماست. وي در توضيح اين مطلب افزوده است: با اين انتخابات وضع آنها (سران فتنه) بدتر شده و حرفي براي گفتن ندارند. اين عضو شاخص اصلاحات گفته است: آقاي روحاني با 260 هزار رأي بيشتر از نصف آرا رئيسجمهور شده و ما بايد كاري كنيم كه آنها همچنان در حصر باقي بمانند.
حزب اللهيها اين بار حواسشان جمع است
يك فعال فرهنگي با بيان اينكه عدهاي ميخواهند همان قصههاي دوران اصلاحات را تكرار كنند، گفت: انشاءالله هم آقاي رئيسجمهور و هم حزباللهيها اين دفعه حواسشان جمع است.
سعيد قاسمي، استاد دانشگاه و فرمانده دوران دفاع مقدس تصريح كرد: عدهاي در تلاشند رسوبات جريان ضدانقلاب را كه در آستانه اضمحلال بود، احيا كنند. وي افزود: ما يك دوره ناموفق را در زمان آقاي خاتمي پشت سر گذاشتيم، در آن هشت سال ما را از آمال و آرمانهاي امام و رهبري دور كردند و در برخي جاها ما را به عقب بردند كه نتيجه آن فتنه 88 و تيرماه 78 بود، حال عدهاي در تلاشند آن رسوبات را كه در بخشهايي از جامعه مانده بود، بازتوليد كنند.