کد خبر: 607778
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۱
معاون اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی از کشف آدم‌ربایی به انگیزه ازدواج اجباری و دستگیری متهمان خبر داد.
فارس: امیر عباس‌زاده ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پرونده‌ای از کلانتری 19 تبریز به این پلیس واصل و مشخص شد شخصی به نام «ح – ع» به اتفاق 4 نفر دیگر در شهرک اندیشه، دختری به نام «ی – ب» را به زور سوار خودروی پژو پرشیا کرده و به شهرستان هریس منتقل و بعد از اخذ یک نوشته اجباری در خیابان رها می‌کنند.

وی در ادامه افزود: متهم قبلاً همکلاسی دانشگاهی مجنی علیه بوده و چندین بار به خواستگاری وی رفته ولی رضایت حاصل نشده بود و قصد او از این کار ازدواج اجباری بوده است .

این مقام انتظامی تصریح کرد: با ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، متهم به نام «ح – ع»  بعد از دستگیری در تحقیقات اولیه پلیسی به عمل ارتکابی خود اعتراف و گفت به اتفاق 4 نفر از دوستانش او را با انگیزه ازدواج اجباری سوار کرده و به منزل یکی از دوستانش در هریس منتقل و بعد از اخذ یک نوشته در خصوص موافقت به ازدواج او را در تبریز رها کرده است.

عباس‌زاده بیان کرد: متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و روانه زندان شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار