حجت الاسلام سیدحسن عاملی ظهر جمعه در خطبه های نماز جمعه اردبیل اضافه کرد: دولت باید اول مشخص کند که منابع مالی ناشی از افزایش یارانه را از کجا تامین می کند و در حالی که بودجه ندارد از کدام محل اعتباری آن را پرداخت خواهد کرد.
وی با اشاره به بروز تورم شدید ناشی از افزایش یارانه ها تاکید کرد: بودجه سال 92 بودجه انقباظی است و افزایش یارانه ها عملا شدنی نیست، دولت حتی 60 هزار میلیارد تومان بودجه یارانه ها را نتوانست تامین کند، اعتبار ناشی از افزایش چند برابری یارانه را از کجا خواهد آورد، دولت هم اینها را می داند.
دولت باید مورد وثوق مردم باشد
امام جمعه اردبیل با بیان اینکه دولت باید مورد وثوق مردم باشد، نه اینکه خودش کار انتخاباتی کرده و اقداماتی انجام دهد که به ضرر جامعه و مردم باشد، متذکر شد: زیبایی کار دولت شعارهای انتخاباتی نیست، عمل گرایی است.
طرح افزایش یارانه ها در آستانه انتخابات توهین به شعور مردم است
وی این شعارها را انتخاباتی و تبلیغی برشمرد و یادآور شد: طرح این مباحث در آستانه انتخابات توهین به شعور مردم است.
عاملی با اشاره به سفرهای هیئت دولت به استان اردبیل و مصوبات ناشی از این سفرها بیان داشت: دولت در این سفرها میلیاردها تومان برای توسعه استان وعده داد، آیا محقق شد، اعتباراتی که قول داده شده بود، پرداخت شد که این شعارها طرح می شود.
حرکت دولت پوپولیستی است
وی تصریح کرد: اگر دولت می خواهد برای کاندیدای خودش تبلیغ کند، باشد بکند اشکالی ندارد، اما حداقل گرانی را افزایش ندهد، تورم ایجاد نکند، چنانچه برداشتن ارز مرجع کار درستی نبود و گرانی را در جامعه افزایش داد، اینها حرکت پوپولیستی است.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه احساس و عواطف مردم را برای انتخابات برانگیختن کار بسیار نادرستی است، تاکید کرد: مردم باید هوشیار باشند، چرا که در این ایام انتخاباتی برخی می خواهند سیاه نمایی کنند و شرایط کشور را بد نشان دهند.
نامزدها سیاه نمایی نکنند؛ نقد منصفانه داشته باشید
وی با اشاره به اقتدار، پیشرفت های همه جانبه، عزت و عظمت کشور در شرایط کنونی ادامه داد: نقد منصفانه شایسته ترین اقدامی است که نامزدها و یا منتقدین باید در تبلیغات انتخاباتی به آن پیبند باشند.
عاملی با بیان اینکه خیرخواهی مردم به همدیگر اخلاق الهی و آسمانی است، گفت: تمام افراد جامعه انسانیت به یکدیگر بدهکارند و باید آن رادر تمام اعمال و رفتار رعایت کنند.
وی همچنین با اعتراض به قتل یکی از خادمان حضرت زهرا (ص) توسط حکومت جمهوری آذربایجان افزود: این مداح و روضه خوان در سالروز شهادت دخت نبی اکرم پس از دستگیری و شکنجه به قتل رسید و چون این موضوع به حضرت زهرا (ص) مربوط می شد، من معترض شدم و تاکید دارم که دولت آذربایجان به اعتقادات دینی و حضرت زهرا نباید کاری داشته باشد.
طرح آزادی فحشا در کشور آذربایجان یاس آور است
امام جمعه اردبیل این اظهارات را خیرخواهی برای دولتمردان جمهوری آذربایجان عنوان کرد و بیان داشت: دولت آذربایجان که ادعای خیرخواهی برای آذری های و ترک های ایران را دارد باید بداند که بزرگترین حق آذری های ایران این است که آزادانه برای ائمه و خاندان نبوی سوگواری می کنند.
وی طرح آزادی فحشا در آذربایجان از سوی برخی از دولتمردان را بسیار یاس آور خواند و با اشاره به محکومیت هشت نفر از مدافعان حقوق حجاب به 138 سال زندان در این کشور یادآور شد: دولت آذربایجان با اینگونه اقدامات می خواهد آژادی اعتقادی و دینی مردم این کشور را بگیرد.
عاملی همچنین با اشاره به فرا رسیدن 12 اردیبهشت به عنوان روز معلم، تمدن و فرهنگ جامعه را در گرو پرورش معلمان دانست و ابراز امیدواری کرد که در ارزش گذاری جامعه، جایگاه معلم و کارگر در مدارج ویژه ای تعریف شده و در سیاستگذاری کلان کشور مدنظر قرار گیرد.












