شفقنا: مسلمانان در کنار کلیسا مسجدی کوچک دارند که در اغلب اوقات ظرفیت تمام آنان را ندارد، و در بسیاری از اوقات مجبورند نماز خود را در هوای سرد و یخبندان بیرون از مسجد برپا کنند، به همین دلیل به دعوت کشیش کلیسا مسلمانان و مسیحیان هر دو نماز خود را درون کلیسا بر پا می کنند.
روزنامه انگلیسی در ادامه اضافه کرد: دست کم 100 مسلمان اکنون از کلیسا برای ادای نماز جماعت استفاده می کنند و حضور آنان در روزهای جمعه پر رنگ تر از سایر روزهاست.
طبق گزارش های علمای دینی بریتانیایی، کلیسای یوحنا تنها کلیسای بریتانیا است که مسلمانان و مسیحیان هر دو عبادات خود را در کنار هم بر پا می کنند، چنین حضوری را می توان در ایالات متحده آمریکا نیز مشاهده کرد.
گاردین همچنین افزود: مسجد کوچک شاه مصطفی بر زمینی احداث شده است که از کلیسا خریداری شده است؛ در زمان احداث آن در دهه هشتاد هیچ کس انتظار نداشت که روزی تعداد زیادی نمازگزار در آن حضوریابند به طوری که ظرفیت تمام آن ها را نداشته باشد.
کشیش پاپلان در گفت و گو با گاردین گفت: «روزی از کنار درب مسجد عبور کردم و مشاهده نمودم که حدود 20 تا 30 نمازگزار بر روی پیاده روها نماز می خوانند به همین دلیل به آنان پیشنهاد دادم که نماز خود را در کلیسا بخوانند ».
وی در ادامه تاکید کرد: « از آن جا که مسلمانان و مسیحیان از سال 2010 با یکدیگر همکاری های وسیعی داشته اند این پیشنهاد مورد استقبال مسلمانان قرار گرفت.»
وی با اشاره به همدلی مسلمانان و مسیحیان اضافه کرد: در سال 2010 همزمان با برپایی دعای تحویل سال میلادی و میلاد مسیح که در کلیسا برگزار شد، مسلمانان نیز به نشانه همدلی با مسیحیان، نماز ویژه ای برگزار کردند و بعد از پایان مراسم هر دو گروه با هم شیرینی خوردند.
همکاری میان مسیحیان و مسلمانان در آن منطقه به آن جا رسید که در 11 سپتامبر سال 2011 دو طرف به نشانه بزرگداشت قربانیان انفجار برج های نیویورک در سال 2001 در کلیسا جمع شده و مسیحیان بخشی از انجیل و مسلمانان آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.