
از طرفي، همه هم مهدوي كيا نيستند كه در پي سكوتي طولاني، دست آخر به فكر خداحافظي بيسرو صدا بيفتند و نهايتا با بيان يكي دو جمله، نارضايتي خود را بيان كنند. بعضيها هم مثل نوروزي، غوره نشده مويز ميشوند و فراموش ميكنند پيراهن چه تيمي را برتن كردهاند و ساك بر دوش، اردو را ترك ميكنند.
مهم نيست يحيي خواسته يا خودش رفته. مهم تنشي است كه در پي يك تعويض ايجاد ميشود. البته دليل اصلي آن هم شرايطي است كه براي اين بازيكن از قبل فراهم شده است.
وقتي بازوبند كاپيتاني پرسپوليس كه به دست بزرگاني چون حميد جاسميان، بيوك وطنخواه، همايون بهزادي، جعفر كاشاني، ابراهيم آشتياني، علي پروين، محمد پنجعلي، فرشاد پيوس، مجتبي محرمي، احمدرضا عابدزاده، افشين پيرواني، علي دايي، كريم باقري، سپهر حيدري، علي كريمي و مهدي مهدوي كيا بسته شده، به دست نوروزي بسته ميشود، آن هم در شرايطي كه بازيكني چون نوري در تيم است، بايد هم منتظر اين گونه رفتارها بود!
«هادي نوروزي به دليل بيانضباطي از نظر من اخراج است و او را اخراج كردم و كميته انضباطي در موردش تصميم ميگيرد.» اين تنها جواب يحيي به بيانضباطي بازيكني است كه او و باشگاه خود زمينهسازي سركشياش را فراهم كردند وقتي بازوبند پر ارزش كاپيتاني پرسپوليس را به او دادند.
اما مشكل گستردهتر از اعتراض نوروزي وتحويل او به كميته انضباطي باشگاه است. فشنگچي يك هفته قبل در برنامهاي زنده كه از شبكه دو پخش شد، از نيمكت نشيني ابراز نارضايتي كرد. محمد نوري و كلاه كج هم نارضايتي خود را از اين مقوله با اصحاب رسانه در ميان گذاشتند. بنگر و نورمحمدي هم در ليست همين معترضان نيمكت نشين بودند و كيا هم كه سرانجام به نشانه اعتراض از فوتبال خداحافظي كرد، اما به نظر نميرسد ديگر معترضان بخواهند مثل مهدوي كيا بيسرو صدا خود را به دليل اين نارضايتي از اين مهلكه بيرون بكشند.
خداحافظي كيا، اولين سيلي محكم به گوش تيمي بود كه يحيي سعي كرده بود ظاهر آن را حفظ كند؛ خداحافظياي كه علامت سؤالهاي زيادي را با خود به دنبال داشت. اما بعد از آنكه رويانيان مدعي شد اجازه خداحافظي به كيا را نميدهد، يحيي سكوتش را در اين خصوص شكست و مدعي شد خودش به مهدي پيشنهاد خداحافظي را داده است: « در اينكه مهدويكيا بازيكن بزرگي است شكي نيست اما بعد از نيم فصل اول با مصدوميتي جزيي روبهرو شد و شايد به خاطر اين مصدوميت كمي از شرايط مسابقه دور شده بود و با توجه به تمام شرايط خودم به مهدويكيا پيشنهاد دادم خداحافظي كند. مهدي هم اگر ناراحت بود پيشنهادم را قبول نميكرد. ديديد كه رويانيان هم مخالفت كرد و اگر مهدويكيا بخواهد از تصميمش برگردد خودم استقبال ميكنم. من و مهدي رفاقتي ۲۰ ساله داريم و او مثل برادرم است و اينكه ميگويند او به دليل عدم حضور در ليست ۱۸ نفره تصميم به خداحافظي گرفته است، اصلا درست نيست.»
در حالي كه تساوي دقيقه ۹۳ برابر مس كرمان در آزادي، تحت الشعاع خداحافظي مهدوي كيا و اخراج نوروزي قرار گرفته بود، مديرعامل سرخپوشان با انتقاد از اين نتيجه، بار ديگر براي بازيكنان و همچنين كادر فني تيمش خط و نشاني جدي كشيد: « عدم نتيجهگيري در دو بازي اخير ليگ و اين فرصت سوزيها نشأت گرفته از جدي نگرفتن رقابتهاي ليگ برتر است اما بنده هيچ توجيهي را نميپذيرم و به برخي از اعضاي تيم هشدار ميدهم. پرسپوليس در دو بازي اخير به جاي دو امتياز ميتوانست شش امتياز كسب كند. ما ميتوانستيم با كسب حداكثر امتيازات در همين دو بازي، به رده پنجم برسيم و اميد زيادي به كسب عنوان چهارم و سهميه آسيايي از طريق رقابتهاي ليگ برتر داشته باشيم. اين فرصتسوزيها توجيهپذير نيست و براي بنده قابل تحمل هم نيست. از كادر فني و بازيكنان ناراحت و ناراضي هستم. هيچكس حق ندارد در ادامه ليگ، رقابتها را جدي نگيرد. از طرفي نشنيدم كه كسي از اعضاي تيم به خاطر نتايج اخير در ليگ برتر از هواداران عذرخواهي كند يا خودش را شرمنده آنها بداند. اما لازم باشد همه چيز را با جزئيات براي هواداران شرح ميدهم. ضمن اينكه اگر نتيجه نگيرند، از پول خبري نيست.»
بعد از اين گرد و خاكي كه رويانيان به راه انداخت، در اولين تمرين سرخپوشان بعد از بازي با مس، نوروزي، بنگر، دو بازيكني كه بايد به زودي براي پاسخگويي به اعتراضات خود راهي كميته انضباطي باشگاه شوند، به همراه گل محمدي غايب بودند. غيبتي كه حرف و حديثهاي زيادي را در پي داشت و گفته ميشد به نشانه اعتراض است و حتي گفته شد سرمربي سرخپوشان استعفا داده است؛ شايعهاي كه برخوردها با آن نيز در نوع خود جالب توجه بود.
شيريني اما جالبترين جواب ممكن را به دليل غيبت گل محمدي داد: « گلمحمدي كار داشت اما شايد ناراحت هم باشد.»
اما رويانيان كه هميشه در اينگونه مواقع سعي در پوشش ماجرا دارد، خيلي زود قهر كردن و استعفاي سرمربي تيمش را تكذيب كرد: « غيبت گلمحمدي در تمرين با هماهنگي با من بود و مشكل خاصي نداشت. او قهر نكرده و پس از هماهنگي با من در تمرينات امروز حضور پيدا نكرد. ضمن اينكه من از گلمحمدي با قدرت حمايت ميكنم و به هيچ عنوان به جدايي او از پرسپوليس فكر نميكنيم و خوشبختانه همه چيز در پرسپوليس خوب است.»
اما وقتي گل محمدي مدعي ميشود از رويانيان توقع حمايت بيشتري دارد، كاملاً مشخص است كه او از يك چيزي ناراحت است: « از رويانيان انتظار حمايت بيشتري دارم و الان وقت انتقاد نبود. در تمرين هم اگر شركت نكردم، به دليل مشكلات شخصي بود. البته ناراحتي كوچكي هم به وجود آمده بود كه رفع شد.»
اما كاملاً مشخص است كه پرسپوليس وارد بحران شديدي شده است و از داخل، به طور كامل به هم ريخته و حالا ديگر حتي حفظ ظاهر هم نتيجه نميدهد و يحيي ديگر نميتواند با سيلي صورت تيمش را سرخ نگه دارد، چراكه ديگر تمام مشكلات و اختلافات عيان شده است؛ مشكلاتي كه بيشك در ادامه ضربه سنگيني به پرسپوليس ميزند.