کد خبر: 517411
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۱
ایسنا به نقل از روزنامه لس‌آنجلس تایمز، سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) با استفاده از جاسوسان خود در سوریه در حال جمع‌آوری اطلاعات از رهبران تندروی شورشیان سوری به ویژه رهبران جبهه النصرة است تا در آینده و با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین خود، آنها را از بین ببرد.

به نوشته روزنامه لس‌آنجلس تایمز و به نقل از مسئولان کنونی و سابق آمریکایی، باراک‌ اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا هنوز دستور هدف قرار دادن تندروهای سوریه که بیشتر آنها به القاعده وابسته هستند را صادر نکرده و با عملیات هواپیماهای بدون سرنشین در سوریه مخالف است.

بنا به نوشته این روزنامه، بیشتر کسانی که سیا به دنبال آنهاست، از افراد القاعده هستند که پیشتر در عراق علیه نیروهای آمریکایی جنگیده‌اند.

بر اساس این گزارش، مقر عملیات جمع آوری اطلاعات در ایالت ویرجینیا قرار گرفته و سیا با همکاری سازمان‌های اطلاعاتی عربستان، اردن و دیگر سازمان‌های جاسوسی فعال در سوریه، در حال جمع آوری اطلاعات از شورشیان افراطی سوری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار