کد خبر: 514884
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹

هوالمقیت



"من شما رو نمی شناسم، اما اگه مثل ما فارسی حرف می زنین، پس معنی این غیرتو می فهمین؛ این غیرت داره خشک می شه، شاهرگ این غیرت... کمک کنید نذاریم این اتفاق بیفته… من برای صبرتون یه یا علی می خوام، همین!_دیالوگ ماندگار از آژانس شیشه‌ای"


عید نزدیک است و برای خرید ۱۱۰ بسته متشکل از اقلام خوراکی و بهداشتی به ارزش هر کدام ۱۱۰ هزار تومان که جمعا ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان می‌شود یک یاعلی لازم است.

این گزارش هیچ مقدمه‌ای ندارد چرا که همگی به شرایط اقتصادی روز واقف هستیم و دستمان به قول قدیمی‌ها توی خرج است. انشالله که بتوانیم ۱۱۰ خانواده را خوشحال کنیم.


ما وسیله‌ایم برای نریختن آبرویی؛

برای دراز نشدن دستی؛

بعد معنوی این کمک‌ها تقدیم می‌شود به مظلوم عالم حضرت زهرا(سلام الله علیها)

شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۱۱۳۸۲۸۴۴۵۴

شماره حساب: ۰۳۰۹۶۶۹۳۰۹۰۰۷

شماره شبا: IR۵۹۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۳۰۹۶۶۹۳۰۹۰۰۷

به نام علی عسگری نزد بانک ملی


*در صورت عبور کمک‌ها از میزان درخواستی، مابقی صرف دیگر گزارش‌ها خواهد شد.

*تاکید می‌شود که"مقیت" نقش واسطه را بازی می‌کند بنابراین اگر خیرین خواهان کمک مستقیم و بدون واسطه به نیازمندان می‌باشند شماره تلفن ثابت خود را در قسمت نظرات قرار داده تا با آن‌ها تماس گرفته شود.


یاعلی

منبع: moghit.ir
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار