کد خبر: 514780
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۹
پارسینه-گروه سیاسی: «نظام پزشکی یک نهاد صنفی است و متعلق به جامعه پزشکی و درمانی کشور است و نباید نهادهایی که مسوول نیستند در آن دخالت کنند. نهادهای امنیتی، اطلاعاتی سپاه و اطلاعاتی غیرسپاه نمی‌توانند در آن دخالت کنند، این بد است. این یک تشکل جامعه پزشکی است و باید نمایندگان خودشان باشند تا بتوانند کارها را خودشان اصلاح کنند. »

این آخرین اظهارات محمود احمدی نژاد درباره سپاه است.اظهاراتی که با واکنش سپاه پاسداران مواجه شد و سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، مسوول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به آن گفت: اقدام اطلاعات سپاه در روند بررسی صلاحیت‌ها در انتخابات نظام پزشکی «قانونی» بوده و به درخواست مراجع قانونی صورت پذیرفته است.



وی افزود: قرائن و مستندات موجود نشان می‌دهد مرجع قانونی، قبل از سپاه از دیگر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نیز استعلام کرده است و درخصوص ردصلاحیت‌شدگان پاسخ همه آنها «منفی» بوده است.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه«بهتر بود عزیزان قبل از رسانه‌ای کردن این قضیه، به امکان بررسی و پیگیری دقیق موضوع از مجاری قانونی و دلایل متقن و محکم ردصلاحیت‌ها می‌اندیشیدند»، اظهار کرد: «حفظ آرامش، وحدت و یکپارچگی در کشور نیازمند عزم ملی و تمکین قانون است و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره سعی کرده است از ورود به مسایلی که ممکن است به تشویش و انحراف اذهان و افکار عمومی منجر شود، پرهیز کند و به وظایف قانونی خود بپردازد.»

البته این اولین بار نبود که رئیس دولت دهم به انتقاد از عملکرد سپاه می پردازد. تیرماه سال گذشته بود که محمود احمدی‌نژاد در همایشی مربوط به پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با اشاره به قاچاق سیگار گفته بود: «بین ۵۵ تا ۶۰میلیارد نخ سیگار در ایران مصرف می‌شود که معادل دوهزار میلیارد تومان است. این رقم همه قاچاقچیان درجه یک دنیا را به طمع می‌اندازد، چه رسد به «برادران قاچاقچی» خودمان!». تعبیر خاص احمدی‌نژاد با واکنش سپاه روبه‌رو شد تا جایی که سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این حرف‌ها را انحرافی دانست.

اواسط دی‌ماه نیز سخنان احمدی‌نژاد درباره مهندسی انتخابات در حاشیه جلسه هیات دولت با واکنش سپاه روبه‌رو شد.

او در پاسخ به پرسشی در همین باره گفته بود: «انتخابات مال ملت است. این حرف امام و رهبری است. این ملت است که تصمیم می‌گیرد و انتخاب می‌کند. هرکس بخواهد مردم را مدیریت کند، مردم او را مدیریت می‌کنند.»

سخنان احمدی‌نژاد واکنش به گفته‌های حجت‌الاسلام‌«علی سعیدی»، نماینده ولی‌فقیه در سپاه تعبیر شده بود که پیش‌تر گفته بود وظیفه ذاتی ما «مهندسی معقول و منطقی انتخابات» است تا به این ترتیب نوار انتقادات رئیس دولت دهم از سپاه پاسداران بااظهارات اخیر وی ادامه دار شود.

البته این اولین باری نیست که سپاه پاسداران مورد هجمه قرار می گیرد و چرا که سپاه از همان بدو تاسیس در دوران جنگ با مخالفت بنی صدر مواجه شد.

در مجلس ششم نمایندگانی مثل حسین لقمانیان نماینده مردم همدان که بنا به نطق تندی هم که ایراد کرد روانه زندان شد، اتهام دخالت سپاه در قاچاق کالا را مطرح کردند.

بعدها مهدی کروبی رئیس مجلس ششم هم مدعی وجود برخی اسکله های غیرمجاز وابسته به نهادهای امنیتی شد تا آنکه در سال ۹۰ وقتی سپاه مأمور دستگيري و بازجويي از افراد منتسب به جریان انحرافی در حوزه مناطق آزاد و رمال‌ها شد بار دیگر این نهاد مورد هجمه های تکراری قرار گرفت و بحث قاچاق کالا توسط سپاه پیش کشیده شد.بحثی که همانطور که پیش تر گفته شد،در تیر ماه سال ۹۰ اتفاق افتاد.

گفتنی است، مجلس شورای اسلامی اساسنامه سپاه را در تاريخ ۱۵/۶/۶۱ در ۴۹ ماده و ۱۶ تبصره بـه تـصـويـب رسـانـد از مهمترین وظایف این نهاد براساس اساسنامه ای که مجلس به تصویب رسانده است مبارزه قانوني با عوامل و جريان هايي كه در صدد خرابكاري ، براندازي جمهوري اسلامي و يا اقدام عليه انقلاب مي باشند و مـبـارزه قـانوني با عواملي كه با توسل به قوه قهريه در صدد نفي حاكميت قوانين جمهوري اسلامي باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار