کد خبر: 514561
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۵
شفاف: خیز اروپایی ها برای محدود کردن پاداش های کلان به مدیران بانکی در حالی است که در ایران بر اساس قانون تجارت ، مدیران خصوصی شرکت های سهامی عام و خاص می توانند 5 تا 10 درصد سود خود را میان اعضای هیئت مدیره تقسیم کنند.
 
بنابر گزارش برخی خبرگزاری ها مهرماه سال جاری ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از پیگیری موضوع برخی اخبار منتشر شده در مورد اختصاص پاداش میلیاردی 9 بانک به اعضای هیات مدیره خود خبر داده بود. 
 
 
دیروز در قاره سبز اعلام شد که اتحادیه اروپا مقررات جدیدی را برای محدود کردن پاداش پرداختی به مدیران ارشد بانک ها به اجرا می گذارد.
 
بنابر این گزارش، در واکنش به انتقاداتی که از عملکرد نهادهای مالی از جمله پرداخت حقوق و مزایا و به خصوص پاداش های کلان به مدیران ارشد بانک‌ها به عمل آمده بود، مقامات اتحادیه اروپا بر سر اجرای یک رشته مقررات جدید ناظر بر فعالیت این نهادها از جمله محدودیت‌هایی برای پاداش پرداختی به مدیران ارشد آنها به توافق رسیده اند.
 
براساس پیش نویس این مقررات، حداکثر پاداش سالانه که بانک ها می توانند به رئیسان و مدیران ارشد خود پرداخت کنند معادل یک سال حقوق پایه آنها خواهد بود که در صورت تایید صریح سهامداران، قابل افزایش تا معادل دو سال حقوق است.
 
 
اگرچه این مقررات باید به تصویب دولت های عضو اتحادیه اروپا برسد اما انتظار نمی رود پس از این مرحله، مخالفتی با آن صورت گیرد.
 
در جریان بررسی مقررات پیشنهادی، انگلیس که دارای بزرگترین مرکز مالی در میان کشورهای اتحادیه اروپاست، با محدودیت پرداخت به مدیران بانک ها مخالفت کرد و گفت که ممکن است چنین محدودیت هایی باعث شود "اشخاص با استعداد" مایل به فعالیت در مراکز مالی اروپایی نباشند.
 
دولت انگلیس در تلاش برای جلوگیری از تصویب ضوابط جدید یا دست کم، تعدیل آنها، کوشیده حمایت دیگر اعضای اتحادیه اروپا را نیز به دست آورد اما بعید است این ضوابط در اجلاس وزیران کشورهای عضو رد شود.
 
تا کنون، مدیران و کارکنان نهادهای مالی به خصوص مدیران ارشد این نهادها گاه از پاداش های سالیانه تا چند برابر حقوق خود برخوردار می شدند که در پی بحران مالی سال های اخیر و لزوم کمک دولت به شماری از بانک ها، با اعتراض گسترده مردم مواجه شد.
 
برخی از معترضان گفته اند که اداره کنندگان بانک ها مسئول وقوع بحران مالی بوده و شرایط اقتصادی میلیون ها نفر را به مخاطره انداخته اند و دلیلی ندارد که به جای قبول مسئولیت اقدامات خود، همچنان پاداش های کلان دریافت کنند.
 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار