کد خبر: 514518
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۰
  فارس : «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه که به مسکو سفر کرده است ظهر امروز با همتای روسی‌اش دیدار و با وی درباره تحولات سوریه به گفت‌وگو نشست.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «اولاند» پس از دیدار و گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین در کنفرانسی خبری گفت که وی خواهان گفت‌وگوی سیاسی بازتری در سوریه است.

وی گفت: «ما خواهان گفت‌وگوی سیاسی هستیم. معتقدیم این گفت‌وگو باید شکل جدیدی به خود بگیرد تا با تمامی جناح‌ها سخن بگوید.»

رئیس جمهور فرانسه تأکید کرد دو کشور از این لحاظ اینکه نباید به سوریه اجازه فروپاشی دهند دیدگاه‌های یکسان اما درباره راه‌های نیل به این هدف مواضع متفاوتی داشته‌اند.

رئیس جمهور روسیه هم در کنفرانس خبری اظهارات مشابهی مطرح کرد.

پوتین گفت: «فرانسه و روسیه علی‌رغم مواضع متفاوتی که درباره سوریه دارند هر دو از اینکه سوریه کشوری یکپارچه و دموکراتیک باقی بماند، حمایت می‌کنند.»

فرانسوا اولاند که شب گذشته وارد مسکو شده بود ظهر امروز با رئیس جمهور این کشور دیدار کرد. این نخستین باری است که وی از زمان تصدی پست ریاست جمهوری به روسیه می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار