کد خبر: 514443
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۴

فارس: محمد رویانیان صبح امروز در جمع شماری از مسئولان ورزشی و خبرنگاران بوشهری در پاسخ به سئوالی مبنی بر اختلافات به وجود آمده بین پرسپولیس و دایی اظهار داشت: دایی یکی از سرمایه‌های فوتبال ایران است و به عنوان نماینده فوتبال ایران در جهان شناخته می‌شود.

وی بیان کرد: ایرادی ندارد ایشان با ما مخالفت کند چرا که مخالفت با یک فرد موجب رشد آدم می‌شود، با دایی اختلاف نظر دارم اما شک ندارم ایشان سرمایه ملی ماست و هیچکس نمی‌تواند منکر دایی شود.

مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: او با ما مخالف است اما من با او مخالف نیستم ولی خدشه‌ای هم نمی‌تواند به پرسپولیس وارد کند.

رویانیان در ارتباط با اصرار مسئولان راه آهن برای بازی با پرسپولیس در ورزشگاه اکباتان گفت: به احترام مردم بوشهر این خبر جدید را اعلام می‌کنم که از بازی مقابل راه آهن در اکباتان استقبال کرده و خوشحالیم.

وی گفت: اکباتان مال پرسپولیس است و طرفداران آنجا هم پرسپولیسی هستند و ورزشگاه هم با وجود هواداران پرسپولیس برای حریف جوی سنگین خواهد بود.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: بنابراین خوشحالیم که بازی مقابل راه آهن در ورزشگاه اکباتان باشد و از این بابت مشکلی نداریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار