کد خبر: 514351
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۲
به گزارش خبرنگار ما، سال گذشته مأمور پليسي با پليس ۱۱۰ تماس گرفت و آنها را از ماجرا باخبر كرد. زماني كه همكاران وي در محل حاضر شدند، جسد به پزشكي قانوني منتقل شده بود. بنابراين مأمور پليس بازجويي شد. او گفت: من قصد كشتن پسر جوان را نداشتم و گلوله تصادفي به نقطه حساس بدنش برخورد كرد و فوت شد. بعد از آن مأمور به كلانتري منتقل شد و در توضيح بيشتر گفت: همراه يكي از مأموران كلانتري در حال گشتزني در خيابان بوديم كه به پسر جواني مشكوك و به او نزديك شديم. من از او مدارك شناسايي‌اش را خواستم و بعد او را بازرسي بدني و مقداري مواد‌مخدر شيشه از او كشف كردم. سپس پسر جوان را به كلانتري منتقل كرديم. پسر جوان در بازجويي‌ها گفت مواد را از پسري به نام رسول كه كنار اتوبان مواد فروشي مي‌كند، مي‌خرد. بعد رئيس كلانتري از من خواست رسول را بازداشت كنم. سپس نشاني‌هاي رسول را از پسر جوان گرفتم و به محل رفتم. از رسول خواستم اوراق شناسايي‌اش را نشانم دهد اما مقاومت كرد و خواست تا فرار كند. همان لحظه يك نفر از پشت سر اسلحه‌اي به سمت من گرفت و از من خواست رسول را رها كنم وگرنه به من شليك مي‌كند.
داشتم خودم را براي وضعيتي كه به وجود آمده بود، آماده مي‌كردم كه رسول فرار كرد. مردي هم كه مرا تهديد به مرگ كرده بود، از طرف ديگر فرار كرد و من هم رسول را تعقيب كردم و به او فرمان ايست دادم. رسول سعي مي‌كرد به لاين مخالف اتوبان برود. من به تعقيب ادامه دادم و چند بار ديگر هم به او فرمان ايست دادم. بعد هم چند تير هوايي شليك كردم. سپس يك گلوله به طرف پايش شليك كردم اما به خاطر پستي و بلندي زمين و تاريكي شب گلوله به نقطه حساس بدنش برخورد كرد و او در فضاي خالي گاردريل‌هاي وسط اتوبان نقش بر زمين شد و جان باخت. از رسول ۱۷ گرم كراك و يك بسته شيشه كشف شد. سپس پرونده براي انجام بررسي‌هاي بيشتر به دادسراي امورجنايي فرستاده شد و مأمور پليس اين بار مقابل قاضي قريشي زاده مورد تحقيق قرار گرفت. وي حرف‌هاي اوليه‌اش را تكرار كرد و گفت كه قصد كشتن رسول را نداشته و قبل از شليك هم چند بار به او هشدار داده بود. گزارش پزشكي قانوني نشان داد كه گلوله به قسمت بالا تنه رسول برخورد كرده و او به علت خونريزي شديد داخلي و پاره شدن عروق حياتي جان باخته است.
گزارش كارشناسان اسلحه‌شناسي هم تأييد كرد مرمي كشف شده متلعق به اسلحه‌اي است كه مأمور پليس از آن شليك كرده است. اين گزارش همچنين نشان داد كه گلوله از فاصله نزديكي شليك شده است. بازپرس پرونده بعد از بررسي اوراق و شنيدن اظهارات مأمور پليس وي را مجرم ندانست. اظهار نظر بازپرس از سوي خانواده مقتول مورد اعتراض قرار گرفت و پرونده براي رسيدگي به دادگاه عمومي فرستاده شد. مأمور پليس در جلسه دادگاه بار ديگر حادثه را شرح داد و گفت با قصد كشتن متهم به او شليك نكرده است. قاضي رسيدگي‌كننده بعد از بررسي اوراق پرونده اعلام كرد كه مأمور پليس در اين پرونده مجرم است و پرونده بايد در دادگاه كيفري مورد بررسي قرار گيرد. بنابراين پرونده به دادسراي امور جنايي فرستاده شد و اين بار كيفرخواست عليه مأمور پليس به اتهام قتل‌عمد صادر شد. سپس پرونده براي رسيدگي به شعبه ۱۱۳ دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد و متهم به زودي پاي ميز محاكمه حاضر شود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار