کد خبر: 513190
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۷

محمود افشار‌دوست در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه ورزش و مردم در مورد تخلفات صورت گرفته در دیدار والیبال پیکان و کاله اظهار داشت: صحنه‌هایی که در این بازی رقم خورد واقعا تاسف‌بار بود و من خودم از دیدن این تصاویر شرمنده شدم. مطمئن باشید بازیکنانی که در این بازی تخلف کردند قطعا به اردوی تیم ملی دعوت نخواهند شد.

وی ادامه داد: پیراهن تیم ملی مقدس است. بازیکنان باید آن را بپوشند که در وهله اول به مسائل اخلاقی توجه جدی داشته باشند.

دبیر فدراسیون والیبال تاکید کرد: سفت و محکم در مورد این اتفاقات خواهیم تصمیم‌گیری می‌کنیم و با متخلفان برخورد جدی خواهیم کرد. مطمئن باشید جای آنان در تیم ملی نخواهد بود و برای فعالیت سال آینده‌شان در لیگ برتر نیز تصمیم‌گیری خواهیم کرد. قطعا جلوی بد‌اخلاقی را خواهیم گرفت. تماشاگرانی هم که تخلف کرده‌اند دیگر اجازه حضور در سالن نخواهند داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این بازی مشکل داوری وجود خواهد داشت یا خیر گفت: من پس از بازی با 10 کارشناس داوری صحبت کردم که هیچ کدام از آنها مشکل داوری را تاکید نکردند. یکی دو اشتباه وجود داشت که آن هم اصلا در نتیجه تاثیر‌گذار نبود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار