کد خبر: 512767
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
حرف‌هاي علي كفاشيان در روزهاي بي‌پولي و كمك نكردن وزارت به فدراسيون
گفته مي‌شد كه سنگ‌اندازي‌ها خيلي زود شروع خواهد شد تا كفاشيان كه خط وزارت را نمي‌خواند و شعار استقلال مي‌داد درمانده شود، همان اتفاقي كه در چند وقت اخير به اوج رسيده، خالي بودن حساب فدراسيون و بي‌اعتنايي وزارت ورزش به فدراسيون و مشكلات مالي آن، كفاشيان را در منگنه‌اي سخت قرار داده تا كاسه صبرش لبريز شود و ديروز براي چندمين بار حرف از رفتن و استعفا در مجمع فوق العاده بزند. 

رئيس فدراسيون فوتبال ديروز گفت و گويي مفصل با مهر داشت و بار ديگر از اختلافاتش با عباسي پرده برداشت، گفت كه قرار بوده وزارت، پول كرش را بدهد و حالا زيرش زده تا مشكلات فدراسيون بيشتر شود، مشكلاتي كه جدايي مربي بدنساز تيم‌ملي به خاطر بي‌پولي آخرين نمونه آن بود و در آخر هم دوباره حرف از رفتن زده و گفته است اگر بداند با رفتن او مشكلات فوتبال حل مي‌شود اصراري بر ماندن ندارد. 

قرار نبود قرار‌داد كرش از بودجه فدراسيون پرداخت شود
تا به امروز وزارت ورزش و جوانان ۲۵ تا ۳۰ درصد از بودجه‌اي را كه مصوب كرده ايم در اختيار فدراسيون فوتبال قرار داده است ضمن اينكه ما بخش مهمي از اين بودجه را به پرداخت قرارداد كرش اختصاص داديم. اين در حالي است كه در زمان رياست سعيدلو، سازمان تربيت بدني وقت متعهد شده بود كه خودش قرارداد كادر فني تيم ملي را بپردازد نه اينكه قرار داد كادر فني تيم ملي از محل بودجه فدراسيون فوتبال پرداخت شود، ما اين موضوع را از همان ابتدا با وزارت ورزش شرط كرده بوديم و اگر غير از اين بود از بودجه فدراسيون فوتبال نمي‌زديم. 

اگر سازمان تربيت بدني در اين خصوص متعهد نمي‌شد در استخدام سرمربي تيم ملي تصميم ديگري مي‌گرفتيم. در حال حاضر دو، سه پروژه مهم را مد نظر داشتيم كه به دليل كمبود بودجه اجراي آنها منتفي شده كه در نهايت اين موضوع به ضرر فوتبال ايران است. بايد اين بودجه در اختيار فوتبال گذاشته شود و در اين بين فرد يا افراد مهم نباشند. در حال حاضر چند تيم ما به جام جهاني رفته‌اند اگر حمايت خوبي از اين تيم‌ها صورت نگيرد در آينده‌اي نزديك آسيب خواهند ديد و تبعات آن گريبانگير فوتبال ايران خواهد شد. 

حمايت وزارت از فدراسيون كافي نيست
در حال حاضر در مقطع زماني قرار داريم كه انتظارات مردم از فوتبال ايران بالاست بنابراين فدراسيون فوتبال نياز به حمايت دولت دارد. در حال حاضر وزارت ورزش و جوانان از ما حمايت مي‌كند اما اين حمايت‌ها كافي نيست. با توجه به تغييراتي كه در نرخ ارز داشتيم هزينه‌هاي ما ۷۰ درصد زياد شده است بنابراين اگر در خصوص افزايش اين هزينه‌ها حمايتي صورت نگيرد فوتبال ما افت پيدا خواهد كرد. 

شايد از من خوششان نمي‌آيد
شايد برخي ارگان‌ها و نهاد‌ها از حضور من به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال رضايت نداشته و اين موضوع باعث شود كه برخي امكانات از فوتبال دريغ شود. مي‌خواهم فضايي را فراهم كنم افرادي كه مد نظر آنها هستند بيايند تا به فوتبال ايران كمك شود. 

وظيفه دارم همه چيز را صادقانه به مجمع بگويم
من وظيفه دارم كه اين مسائل را صادقانه به اعضاي مجمع فدراسيون فوتبال بگويم و به آنها بگويم كه توان من همين است. اگر واقعا راهكاري هست كه افراد ديگري بيايند كه متعاقب آن امكانات بيشتري به فدراسيون فوتبال تعلق گيرد بايد آنها بيايند و من بروم. من وظيفه خود مي‌دانم كه كارهاي نيمه تمامم را در فدراسيون فوتبال تمام كرده و به عنوان ناخدا اين كشتي توفان زده را به ساحل رسانده و تحويل نفر بعدي بدهم و در آن زمان اين اعضاي مجمع هستند كه بايد در خصوص ماندن يا رفتن من تصميم بگيرند. 

برخي‌ها بدشان نمي‌آيد سناريوي استعفاي من تدوين شود
برخي مواقع شاهد بودم كه برخي‌ها بدشان نمي‌آيد سناريويي براي استعفا من تدوين و اجرايي شود، از جمله برخي از رسانه‌ها در اين خصوص نقش پررنگي را ايفا كردند. در حال حاضر يك ماه است كه با رسانه‌ها آتش بس هستيم اما پس از باخت به ازبكستان اكثر همين رسانه‌ها گفتند كفاشيان بايد استعفا دهد و برود ميزان اين فشارها به حدي بود كه خودم باورم شده بود اگر بروم و فرد ديگري بيايد در كوتاه مدت شرايط فوتبال ما بهتر مي‌شود. 

اگر كنار بروم براي اين است كه فوتبال ضربه نخورد
اگر فوتبال كشور مي‌خواهد رشد كند نبايد مسئولان به اين موضوع نگاه كنند كه كفاشيان رئيس فدراسيون است يا فرد ديگري. اگر خودم درخواست كرده‌ام كه مجمع فدراسيون فوتبال برگزار شده، انتخابات برگزار شود و من كنار بروم تا فرد ديگري بيايد و به فوتبال كمك كند براي اين است كه فوتبال ما صدمه نخورد. آنچه كه به نفع فوتبال باشد، بايد انجام شود و اگر تشخيص داده شود كه كساني بهتر از من مي‌توانند فوتبال را هدايت و سكانداري كنند، به طور قطع كناره‌گيري خواهم كرد و تشكيل مجمع فوق العاده را خواستار خواهم شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار