کد خبر: 512608
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۹
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان:

غلامعلی قادری در نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه به برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای کارگر استان اشاره کرد و با تاکید بر این که از ابتدای انقلاب تاکنون جامعه تولید و کار تلاش‌ها اقدامات بسیاری را در سطح کشور انجام داده‌اند، افزود: معرفی شهدای کارگر و تبیین نقش آنها در به ثمر رسیدن ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران امری مهم و ضروری است.
وی اضافه کرد: کارگران در راستای پیشرفت‌ها و ارتقای کشور در تمام زمینه‌ها نقش بارز و برجسته‌ای را ایفا می‌کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در طول چهار دهه گذشته کارگران و فعالان عرصه کار و تولید نقش بارزی را در به ثمر رسیدن انقلاب داشته‌اند، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران ریشه در مبانی اعتقادی دارد و ملت ایران در تمام عرصه‌ها در راستای تداوم یافتن انقلاب گام بر می‌دارند.
وی با اشاره به اینکه دشمن طی سال‌های گذشته شکننده‌ترین تحریم‌ها و تهدید‌ها را بر علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته است، ادامه داد: یک ارتباط علمی و منطقه‌ای قوی میان راهبرد‌های به کار گرفته شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای خنثی شدن تحریم‌ها و تهدید‌های حاکم بر کشور وجود دارد.
قادری با بیان اینکه مباحث اقتصادی به عنوان محور‌های بیانات و پیام‌های رهبر معظم انقلاب طی سال‌های گذشته بوده است، تاکید کرد: رسیدگی به وضعیت معیشت مردم امری مهم و ضروری بوده و شعار‌های انتخابی برای هر سال در راستای ساماندهی مباحث اقتصادی در کشور است.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصاد و کمیت و کیفیت بازار‌ها از مهم‌ترین مباحث اقتصادی در کشور به شمار می‌رود، افزود: نیروی کار در سطح جامعه یکی از مهم‌ترین و تأثیر‌گذارترین ارکان در حوزه اقتصادی کشور است و تولیدات داخلی باید با قیمت مناسب و کیفیت بالا در سطح جامعه به مردم عرضه شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه تمام این موارد نقش نیروی کار را در راستای توسعه مباحث اقتصادی متبلور و برجسته می‌کند، گفت: نیروی کار و کارگر استان اصفهان از نیرو‌های پویا و فعال هستند و رسیدگی به مشکلات کارگران در دستور کار نخست مسئولان استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه فعال شدن کمیسیون‌های کارگری، کارگروه اشتغال و ستاد تسهیل از مهم‌ترین محور‌های اجرایی این اداره به شمار می‌رود، اظهار کرد: در حال حاضر با تمام مشکلات موجود در راستای مباحث اقتصادی آرامش خاصی بر استان حاکم است و کارفرمایان باید نسبت به دفاع از حقوق کارگران و پرداخت حقوق و مطالبات آنها تلاش کنند.
قادری با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر موفقیت‌های بسیاری در سطح کشور وجود داشته است که بخشی از این موفقیت‌ها به فعالیت‌های جامعه کار و تولید اختصاص دارد، ادامه داد: کارگران و نیرو‌های فعال در عرصه کار و تولید به عنوان سرمایه‌های نظام ملی ایران هستند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون به ویژه در دوران دفاع مقدس کارگران نقش بی‌بدیلی را در سطح کشور داشته‌اند و از ابتدای شکل‌گیری انقلاب نقش کارگران در پیشرفت‌های کشور ملموس بوده است، تصریح کرد: شش هزار و ۳۰۰ شهید کارگر در سطح استان وجود دارد و یک‌چهارم یا ۲۵ درصد از شهدای استان از جامعه کارگری هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه از حدود دو سال گذشته شهدای کارگر استان و خانواده‌های آنها را در سطح استان شناسایی کرده‌ایم، افزود: استان اصفهان در تمام عرصه‌ها پیشتاز بوده و نقش بی‌بدیل استان و به ویژه شهدای کارگر در پیشرفت‌های کشور بر هیچ شخصی پوشیده نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار