
به گزارش جوان از خرم آباد، مدیریت درمان استان لرستان درهمایش و کارگاه آموزشی یکروزه مهارت های زندگی و بهداشت روانی جامعه کارگری واحدهای تولیدی استان، در خرم آباد برگزار شد، گفت:عدم توجه به مهارتهای زندگی در جامعه کارگری نابسامانی هایی را در سطح خانواده و جامعه بدنبال داشته است.
مجید صادقی اظهار داشت: طی سال های اخیر موضوع بهداشت روانی بازنشستگان و خانواده آنان کمتر مورد توجه قرار گرفته و آموزش های مورد نیاز این قشر نیز تا حدودی ارائه نشده است.
وی با اشاره به عدم استقبال بازنشستگان و خانواده آنان از فراگیری نکات آموزشی بهداشت روانی، تصریح کرد: برگزاری این همایش ها و ارائه نکات آموزشی راهبردی، عامل موثری در کاهش راندمان زیان دهی خانواده خواهد بود.
وی گفت: اکنون درصد قابل توجهی از مراجعه کنندگان به مراکز درمانی مشکلاتی ناشی از بی توجهی به بهداشت روانی دارند.
دبیر جامعه اسلامی کارگری استان لرستان نیز در این همایش گفت: این همایش با هدف ارتقای سطح دانش و آموزش مهارت های زندگی خانواده بازنشستگان برگزار شده است.
محمد حسن موسوی افزود: ۱۰۰ خانواده از جامعه بازنشستگان کارگری واحدهای تولیدی استان لرستان دراین همایش شرکت کرده و با آموزش های لازم در ۱۰ محور مبارزه با خشم، هیجانات و استرس های کاری، خودآگاهی و تصمیم گیری و تفکر خلاق آشنا شدند.معلم دانشگاه تهران فرا گرفتند.
پایان پیام/