کد خبر: 508553
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۹
ایسنا به نوشته روزنامه گاردین، بن امرسون، مخبرویژه سازمان ملل که یک وکیل انگلیسی است تحقیقات خود را با بررسی کامل و دقیق موارد استفاده نظامی از پهپادها در عملیات‌های ارتش انگلیس در افغانستان،‌ حملات آمریکا در پاکستان و منطقه ساحل در آفریقا انجام خواهد داد.

وی همچنین مدارکی را از حملات پهپادهای اسرائیلی در سرزمین‌های فلسطینی جمع آوری می کند.

حدود ۲۰ تا ۳۰ حمله در سراسر این کشورها مورد بررسی قرار می‌گیرد تا میزان و ابعاد تلفات غیرنظامیان، هویت شبه نظامیان هدف قرار گرفته و قانونی بودن حملات هواپیماهای بدون سرنشین(پهپادها) بخصوص در کشورهایی که از سوی سازمان ملل منطقه جنگی اعلام نشده‌اند، مشخص شود.

این تحقیق اواخر سال جاری میلادی به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه خواهد شد. براساس یافته‌های این گزارش اقدامات بعدی در خصوص این حملات انجام خواهد شد. امرسون پیش از این پیشنهاد کرده بود که برخی از حملات پهپادها بخصوص حملاتی که به عنوان "حملات دوسویه" شناخته شده‌اند جرایم جنگی عنوان شوند. در این نوع حملات، امداگران، خود قربانی حملات بعدی می‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار