کد خبر: 506317
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶
  فارس: محدودیت در عرضه خودرو توسط خودروسازان با وجود وعده غضنفری مبنی بر توافق با خودروسازان برای افزایش تولید و کاهش قیمت خودرو باعث افزایش ۲۰۰ هزار تا ۱.۵میلیون تومانی قیمتها در بازار شده است.

 عرضه محدود خودرو توسط شرکت‌های خودروساز طی سال جاری باعث افزایش قیمت‌ها در بازار شده و در این شرایط با توجه به پایین بودن قدرت خرید مردم، بازار خودرو با رکود روبرو شده است. در عین حال روند افزایشی قیمت خودرو در بازار با وجود قول‌هایی که وزیر صنعت مبنی بر کاهش قیمت خودرو داده بود، ادامه دارد.

در حال حاضر هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ در بازار ۲۸ میلیون تومان معامله می‌شود که افزایش یک میلیون تومانی را نسبت به هفته گذشته نشان می‌دهد. قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نیز در بازار با افزایش یک میلیون‌تومانی به ۳۴ میلیون تومان رسیده است.

هر دستگاه ۲۰۶ صندوق‌دار مدل V۲۰ نیز حدود ۲۸.۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود که رشد ۱.۵ میلیون تومانی را نسبت به روزهای گذشته نشان می‌دهد.

در مورد تندر ۹۰ مدل E۲ پارس خودرو نیز می‌توان به افزایش ۲۰۰ هزار تومانی قیمت این خودرو در بازار اشاره کرد که در حال حاضر ۲۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت تیانا نیز حدود یک میلیون تومان افزایش یافته و در بازار به ۱۱۹ میلیون تومان رسیده است.

سانتافه نیز طی روزهای اخیر افزایش ۳ میلیون تومانی را تجربه کرده و در حال حاضر ۱۳۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت سایر خودروها طی روزهای اخیر روندی ثابت داشته به طوری که تندر ۹۰ مدل E۲ ایران خودرو ۲۷ میلیون تومان و مدل E۱ این خودرو ۲۴ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. پژو ۴۰۵ نیز در بازار ۱۹ میلیون تومان و پژو پارس سال ۲۵ میلیون تومان به خریداران عرضه می‌شود.

در مورد قیمت محصولات خانواده پراید نیز می‌توان به ثبات قیمت این خودروها طی روزهای گذشته اشاره کرد به طوری که در حال حاضر هر دستگاه سایپا ۱۳۲ مدل SX به قیمت ۱۳.۵ میلیون تومان و هر دستگاه سایپا ۱۳۱ مدل SX حدود ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. قیمت سایپا ۱۱۱ مدل SX نیز در بازار ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار