
به گزارش جوان از ملایر، حسن خیریانپور در سی و ششمین جلسه کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به اینکه تاکنون ۵ هزار و ۷۵۰ هکتار از اراضی شهرستان ملایر توسط منابع طبیعی برای استفاده از تسهیلات و کار کشاورزی استعدادیابی شده است، اظهار کرد: این رقم معادل ۲۹ درصد اراضی استعدادیابی شده استان است.
وی با بیان اینکه مجموعاً یک هزار و ۵۰۰ هکتار از این اراضی که معادل ۳۸ درصد استان بوده مورد تصویب قرار گرفته است، ادامه داد: ۳۵۲ هکتار از اراضی استعدادیابی شده در شهرستان ملایر به طور قطع واگذار شده و ۶۰ هکتار دیگر نیز برای واگذاری مصوب شده است.
فرماندار ملایر اظهار داشت: در ۳۵ جلسه تشکیل شده کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان ملایر در ۷۵۶ طرح مصوب شده است.
وی از تصویب ۱۲ طرح با میزان تسهیلات ۲۱ میلیارد و ۱۰۳ میلیون تومان با پیشبینی اشتغال ۲۳۹ نفر، در سی و ششمین کارگروه توسعه بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.
خیریانپور بیان داشت: تعداد طرحهای مصوب در جلسات کارگروه کشاورزی شهرستان ملایر تا کنون ۷۶۸ طرح بوده که میزان اشتغال پیشبینی شده برای این تعداد طرح یک هزار و ۷۵۷ نفر است.
وی افزود: تاکنون ۹ میلیارد و ۳۰۸ میلیون تومان تسهیلات برای ۳۲۵ طرح در شعب بانکهای کشاورزی این شهرستان عقد قرارداد و از این میزان ۵ میلیارد و ۹۱۲ میلیون تومان پرداختی قطعی انجام شده است.
فرماندار شهرستان ملایر از ثبت نام ۱۹ هزار و ۲۹۹ نفر در استان همدان برای استفاده از تسهیلات طرحهای کشاورزی خبر داد و گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۹ نفر مربوط به شهرستان ملایر و معادل ۲۱ درصد استان است.