کد خبر: 504244
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۳

حاتم ناروئی در جمع مردم منطقه اسپکه بخش لاشار(شهرستان نیکشهر) با اشاره به اینکه اشتغال فقط پشت میز نشینی نیست، اظهار داشت: یکی از راههای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه تشکیل شرکت های تعاونی است.
وی افزود: دولت از طرح‌های تولیدی حمایت می‌کند و ما نیز از طرح‌هایی که باعث اشتغالزایی می‌شوند استقبال، حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان به عنوان بزرگترین استان کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: وجود هزار و ۵۴۰ کیلومتر مرز خاکی و آبی با سه کشور افغانستان، پاکستان و عمان موقعیت استراتژیکی استان را دوچندان کرده است.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بر انتقال آب از دریای عمان به سیستان تاکید کرد و اذعان داشت: اولا این طرح آرزوی دیرینه ماست و دوما این خواسته ماست و به جد پیگیر آن بوده که به یاری خداوند انتقال آب شیرین از دریای عمان به چابهار، نیکشهر، ایرانشهر، خاش تا زابل انجام شود.
همچنین در ادامه سردار مرتضوی ( فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان) با اشاره به اولویت برنامه های سپاه سلمان برای خدمات رسانی بهتر به مردم سیستان و بلوچستان، گفت: بهره برداری از ظرفیت های سیستان و بلوچستان و تقویت نیروی بومی برای شكوفایی استعدادهای نهفته استان منجر به تغییر نگرش عمومی نسبت به منطقه خواهد شد.
وی بیان كرد: سپاه همواره برای پیگیری و تحقق مطالبات مردم، خدمت رسانی بهتر به آنان و جلب همیاری مسوولان در جهت حل مشكلات پیشگام بوده و تاكنون به توفیقات قابل توجهی در این زمینه دست یافته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار