کد خبر: 498693
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۷
فارس: دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل با انتشار بیانیه ای در کینشازا اعلام کرد:نزدیک به ۱۲۸ هزار نفر در جریان درگیری های اخیر بین نیروهای ارتش جمهوری دموکراتیک کنگو و شورشیان ۲۳ مارس در شرق این کشور، آواره شده اند.

در این بیانیه آمده است: بیش از ۸۱ هزار نفر در استان کیووی شمالی طی سه روز گذشته، کمک های غذایی روزانه از برنامه جهانی غذا دریافت کرده اند اما در استان همجوار کیووی جنوبی، کمک رسانی به دلیل ادامه ناامنی ها مختل شده است.

کشورهای آفریقای مرکزی راه حل بحران کنگو را بررسی می‌کنند

کشورهای آفریقای مرکزی در نشست آتی خود که سیزدهم دسامبر در گابن برگزار خواهد شد به بررسی اوضاع جاری در جمهوری دموکراتیک کنگو خواهند پرداخت.

ابو موسا رئیس دفتر سازمان ملل برای منطقه آفریقای مرکزی با اعلام این موضوع تاکید کرد: در نشست گابن ماموریت نیروهای صلحبان بین‌المللی در کنگو نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

سازمان ملل حدود هفده هزار نیروی خود را در کنگو مستقر کرده که از ارتش این کشور در تقابل با شورشیان جنبش بیست و سوم مارس حمایت می کنند.

مردم شرق کنگو از عملکرد ناموفق نیروهای کلاه آبی بین المللی در مقابله با پیشروی شورشیان ام ۲۳ ناراضی بودند.

رئیس دفتر سازمان ملل برای منطقه آفریقای مرکزی تمام کشورهای منطقه را به تلاش برای دستیابی به صلح و ثبات در کنگو فراخواند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار