کد خبر: 496308
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰
به گزارش العالم، سيدحسن نصر‌الله، در مراسم روز شهيد در مجتمع سيدالشهداي ضاحيه جنوبي بيروت گفت: مقاومت معادله بازدارندگي جديدي ايجاد كرد كه از دل ارتش، ملت و مقاومت شكل گرفته و در همين راستا، هواپيماي ايوب مرحله پيشرفته و عزم جديدي براي اين معادله بود.
وي با اشاره به اينكه ساده‌ترين مسائل در هر جنگي جمع‌آوري اطلاعات است، گفت: امروز مقاومت گام‌هاي بلندي به جلو برداشته و دشمن اسرائيلي به ميزان اين اطلاعات آگاه است و همين موضوع باعث مي‌شود نيرنگ بيشتري به كار ببرند.
وي تأكيد كرد: زماني اسرائيل مي‌دانست موشك داريم، اما اطلاعات نداريم و ممكن بود ادعاي ما در‌باره حمله به هدف‌هاي مشخص را بلوف تلقي كند، اما الان مجموعه كاملي از اطلاعات براي دفاع در برابر دشمن در اختيار داريم و اكنون اهميت پهپاد ايوب كاملاً آشكار شده است.
دبيركل حزب الله لبنان افزود: اسرائيل در مورد ايوب گفت اين اتفاق خطرناكي است و هركس دست به اين كار زده باشد، پاسخش را خواهيم داد. آنها در وهله اول گمان كردند اين هواپيما از سوي غزه يا سينا فرستاده شده، اما وقتي ما مسئوليت ايوب را قبول كرديم صهيونيست‌ها هيچ واكنشي نشان ندادند.
وي تأكيد كرد: در مورد لبنان مسئله متفاوتي مطرح مي‌شود و آن قدرت بازدارندگي است، اسرائيل مي‌داند كه نمي‌تواند به سادگي به لبنان حمله كند. اظهار نظرهاي خودشان هم در ارزيابي اين امر بر شكست‌شان اعتراف دارد. وي با ابراز تاسف از همگامي برخي گروه‌هاي داخل لبنان با دشمن صهيونيست افزود: گروه ۱۴ مارس در لبنان براي اسرائيلي‌ها سينه چاك كردند و ادبياتي به كار بردند كه معناي آن دادن حق به اسرائيل براي حمله به لبنان بود.
وي گفت: برخي از آنها ادعا كردند اسرائيل در پاسخ به اين كار به لبنان تجاوز خواهد كرد، اما اسرائيل برخلاف انتظار ايشان عمل كرد، زيرا اين رژيم بر اساس مصالح خود عمل مي‌كند.
سيد حسن نصر الله افزود: اينكه پيشرفت مقاومت موجب ناراحتي گروهي مي‌شود، جاي تامل دارد. هيچيك از اجزاي اين گروه از اساس و پايه به مقاومت اعتقاد ندارد، اما در موقعيت‌هاي مختلف تغيير موضع مي‌دهد. اين گروه به مذاكره با اسرائيل معتقد است و ۳۰ سال است كه خواهان پذيرفتن شرط‌هاي طرف اسرائيلي است. وي تأكيد كرد: با كارهايمان هنوز در راه مقاومت و آمادگي براي دفاع ازكشورمان، توسعه دادن توانايي‌هايمان در تمام زمينه‌ها و كاركردن بدون وقفه و خستگي‌ناپذير ادامه مي‌دهيم. دبير‌كل حزب‌الله لبنان با تأكيد براينكه حوادث منطقه موجب تزلزل اراده ما نخواهد شد، افزود: به آينده بسيار اميدواريم و به جايي رسيده‌ايم كه دشمن نيز بر قدرت بازدارندگي مقاومت اعتراف كرده است.
وي گفت: تحولات بعد از جنگ ۳۳ روزه و معادلات جديد اسرائيل دليلي براي حقيقت بازدارندگي مقاومت در لبنان هستند و تمام رهبران سياسي و كارشناسان و حتي صهيونيست‌ها نيز بر اين امر توافق نظر دارند و هيچ كس در رژيم صهيونيستي نمي‌گويد مقاومت داراي توان بازدارندگي نيست و اين چيز جديدي است كه لبنان معادله بازدارندگي را ايجاد كرده است.
دبيركل حزب الله لبنان با اشاره به اينكه مقاومت هميشه نماينده يك نسل نوانديش بوده و اين نقطه قوت و پويايي آن است، افزود: ما گذشته و تجارب خود را حفظ مي‌كنيم، زيرا زمان حال نتيجه گذشته و بنيانگذار آينده است. دبيركل حزب‌الله لبنان با انتقاد شديد از موضع اتحاديه عرب در برابر دشمن صهيونيستي تأكيد كرد: اگر لبناني‌ها منتظر كمك اتحاديه عرب مي‌ماندند، اكنون شهرك‌هاي صهيونيستي در «جبل لبنان» ساخته شده بود. وي با اشاره به سير تحولات تاريخ ۳۰ سال گذشته لبنان و مقاومت در برابر اشغالگران، خطاب به مردم كشورش افزود: نگاهي به محيط اطراف خود بيندازيد و ببينيد بر سر آنها چه گذشته است. غزه هنوز آماج حملات هوايي رژيم صهيونيستي است و ده‌ها تن از مردم هر روز شهيد و زخمي مي‌شوند.
دبيركل حزب الله لبنان از برخي تلاش‌ها براي حذف گروه‌هاي مقاومت از روند گفت‌وگو‌ي ملي و تحريم مذاكرات انتقاد كرد و گفت كه ما با آغوش باز پذيراي همه گروه‌ها در مذاكرات هستيم و گروه‌هايي كه شهيد داده و براي لبنان مبازره كرده‌اند بايد پاي ميز مذاكره راهبرد دفاعي بنشينند.
وي با اشاره به اتهام زني عليه حزب الله در باره ترور وسام الحسن، رئيس بخش اطلاعات نيروهاي امنيت داخلي لبنان افزود: كساني كه از همان ابتدا حزب الله را به قتل الحسن متهم كردند، چه هدفي را دنبال مي‌كنند؟ اگر اين افراد از كساني باشند كه درباره پيشينه ارتباطشان با اسرائيل سخن گفتم، به نظر شما هدفشان از متهم كردن حزب الله چيست و آيا دليلي براي اين اتهام دارند؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار