کد خبر: 495058
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۳
حاشیه بازی ایران و تاجیکستان
فارس: بعد از پایان بازی ایران و تاجیکستان توپ جمع کن‌های حاضر در ورزشگاه آزادی به نمایندگی از سایر توپ جمع‌کن‌ها رو به خبرنگاران نسبت به پرداخت نشدن حقوق‌شان توسط باشگاه‌ها از جمله پرسپولیس معترض شدند.

یکی از این توپ جمع کن‌ها گفت که ما از آن سوی شهر به ورزشگاه می‌آییم ولی متاسفانه حقوق ما را نمی‌دهند. آقای رویانیان در باشگاه پرسپولیس به بازیکنان پورشه می‌دهد آیا نمی‌تواند ۵۵ هزار تومان به ما بدهد؟ از بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا تا به حال حقوق‌مان را نداده‌اند.

یکی دیگر از توپ جمع کن‌ها گفت که وقتی به آقای شیرازی رئیس هیئت فوتبال تهران اعتراض می‌کنیم، ایشان می‌گوید بیایید به جای پول بلیت استخر به شما بدهم.

* بعد از پایان بازی عده‌ای از بازیکنان تیم ملی که بازی نکردند به تمرین ریکاوری پرداختند.

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه در ورزشگاه آزادی، تاجیکستان را با نتیجه پرگل ۶ بر یک شکست داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار