کد خبر: 494951
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۹
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان:
در این نشست رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان، اقتدار و موفقیت هر کشور را مرهون استقلال فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و اقتصادی آن کشور دانست.
ابراهیم مهرانفر با بیان اینکه مسائل اقتصادی در هر جامعه، نقشی استراتژیک دارد، افزود: هرگونه معضل، خلا و انحراف در مسائل اقتصادی، اعتماد عمومی را سلب کرده و کشور را با چالشی جدی مواجه می‌کند.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان تصریح کرد: مجمع امسال در هشت عنوان مجرمانه شامل اختلاس، رشا و ارتشاء، اخذ پورسانت، تحصیل مال از طریق نامشروع، سرقت و فروش اموال و اشیای نظامی، تبانی در معاملات دولتی، استفاده‌ی غیرمجاز از اموال دولتی و سهل انگاری منجر به ایراد خسارت به اموال دولتی تشکیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه آمار جرایم در نیروهای مسلح بسیار اندک است، خاطرنشان ساخت: بر اساس آمار به دست آمده، تعداد پرونده‌های وارده به دادگاه‌های نظامی استان در سال ۹۰ نسبت به سال ۸۹،۶/۱۲ درصد کاهش داشت؛ همچنین این آمار در ۷ ماه‌ گذشته‌ی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱۳/۱۱ درصدی مواجه بوده است.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که آمار وقوع جرایم در میان نیروهای مسلح را به صفر برسانیم، اظهار داشت: درآمد نظامیان در حد متوسط است لذا احتمال ارتکاب جرایم مالی، تهدیدی جدی برای آنان است و این موضوع یکی از انگیزه‌ها و توطئه‌های آشکار و پنهان دشمنان نظام می‌باشد.
وی تاکید کرد: با استفاده از اقدامات پیشگیرانه می‌توان از رسوخ آلودگی مالی در میان جامعه‌ی نیروهای مسلح جلوگیری کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار