کد خبر: 494436
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۹
جام جم آنلاین: گاری چاپیدزه آموزگار شهر روستاوی گرجستان یک هواپیمای یاک -۴۲ قدیمی را که هنوز قادر به پرواز است از شرکت هوایی این کشور خریداری کرده و داخل آن را با گذاشتن وسایل بازی و درسی تبدیل به یک مهد کودک کرد اما به کابین خلبان دست نزد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این مهد کودک اکنون در شهر روستوی پرطرفدارترین مهد کودک است؛ چاپیدزه می‌گوید:‌ اغلب کودکان خردسال برای آمدن به مهد کودک که مکانی جدید برایشان است دچار دشواری می‌شوند؛ من تلاش کردم با خرید این هواپیما محیط مهد کودک را برای کودکان خردسال جذاب کنم.

وی می‌افزاید: در داخل کابین خلبان بیش از یک هزار و ۵۰۰ دگمه وجود دارند که ۱۵ کودک موسسه ما می‌توانند با آنها بازی کرده و خود را خلبان فرض کنند؛ آنها با شور و شوق به مهد کودک آمده و هنگام وقت بازگشت به منزل گریه می‌کنند.

والدین کودکان برای ثبت‌نام در این مهد کودک خصوصی ماهیانه ۷۰ یورو پرداخت می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار