کد خبر: 493440
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۳
رئیس گروه مشاوران جوان وزارت ارشاد:
ایسنا: مجتبی سلطانی احمدی درباره تاثیر ازدواج در سلامت فکری و عقیدتی جامعه، افزود: به هر میزان در جامعه شاهد افزایش آمار ازدواج باشیم به همان میزان شاهد افزایش سلامت فکری، عقیدتی، روانی و جسمی جامعه خواهیم بود، زیرا ازدواج های موفق حکایت از جامعه سالم دارد.

وی درباره نقش و جایگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش مهمی در فرهنگ‌ سازی ازدواج دارد؛ رسانه‌های مکتوب و مجازی، تولید فیلم های سینمایی و انتشار کتاب‌های مفید ابزارهای مهم فرهنگ سازی هستند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: می‌توان فرهنگ ازدواج را از طریق مدارس و دانشگاه‌ها، ترویج کرد و با استفاده از ابزارهای هنری مثل موسیقی و تئاتر این فرهنگ را منتقل کرد.

وی با اشاره به بحث افزایش نفوس، گفت: در راستای بحث چند فرزندی که به تازگی در دستور کار قرار گرفته است، ازدواج و تداوم آن ضرورت بیشتری یافته است. بنابراین لازم است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اتخاذ سیاست راهبردی، برای هریک از دستگاه ها وظایفی را تعریف کند.

سلطانی احمدی در پایان اظهار داشت: در جریان فرهنگ سازی ازدواج آسان، باید تلاش کنیم تا از فعالیت‌های موازی و تکراری اجتناب شده و دستورالعمل واحدی با حضور شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت ورزش و جوانان تدوین و تصویب شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار