کد خبر: 492110
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۴
العالم: «علی یامی» مدیر مرکز دموکراسی و حقوق بشر در عربستان تاکید کرد که ملت عربستان همچنان بیش از هر ملت دیگری در جهان عرب و اسلام از ظلم و ستم، نقض حقوق بشر و مشارکت نکردن در تعیین سرنوشت خود رنج می‌کشد.

یامی گفت: واقعیت نشان می‌دهد که عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان شخصیتی اصلاح گرا نیست و معرفی او به عنوان مردی که خواهان اصلاح امور است، سخنی بیهوده و بی ارزش و ساخته و پرداخته رسانه‌های عربستان است.

وی با بیان اینکه بازداشت شدگان سیاسی بدون محاکمه در زندان بسر می برند و حق ندارند وکیل اختیار کنند، افزود: حکومت عربستان به بهانه های امنیتی هر انتقادی را که متوجه مسئولان و یا رسانه‌ها و یا شخصیت‌های دینی باشد، سرکوب می کنند. آل سعود به این افراد اتهامات تروریستی وارد می‌کند و آنها را تهدیدی برای امنیت کشور می داند.

مدیر مرکز دموکراسی و حقوق بشر در عربستان حمایت آمریکا و غرب از ریاض را محکوم کرد و اظهار داشت: آمریکا منافعی در عربستان دارد و از هرکس که در کشورهای عربی، اسلامی یا اروپایی در خدمت منافع کاخ سفید باشند؛ دفاع می کند و سلاح در اختیارش می گذارد.

اخیرا سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای از مسئولان سعودی خواست به حق شهروندان عربستانی برای برگزاری تظاهرات و تجمع اعتراض آمیز احترام بگذارند و نیروهای امنیتی از بازداشت و توسل به زور ضد تظاهرکنندگان و معترضان دست بکشند.

عفو بین الملل خاطرنشان کرد که مسئولان سعودی باید از اقدامات مستمر خود در جلوگیری از اعتراض شهروندان به بازداشتهای گسترده دست بردارند.

دهها هزار نفر بدون محاکمه درعربستان تحت بازداشت هستند و خانواده هایشان از سرنوشت آنها اطلاعی ندارند.

شهرهای مختلف عربستان از بیش از یکسال پیش شاهد برگزاری تظاهرات برای درخواست جهت آزادی و روی کار آمدن نظامی منتخب برآمده از خواست مردم است که با سرکوبگری رژیم سعودی و کشته یا زخمی شدن شماری از معترضان یا بازداشت و شکنجه آنها روبرو شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار